Jubel efter scoring

Thorup: De første 75 minutter var fantastiske

”Vi spillede rigtig, rigtig godt i de første 75 minutter, som var noget af det bedste, jeg længe har set os præstere,” sagde cheftræner Jess Thorup efter 2-1-sejren over Silkeborg.

”Det sidste kvarter havde Silkeborg bolden meget, og så ved vi, at de er et godt, boldspillende hold, som mange har problemer med. Det er helt fortjent, at de er blevet rost til skyerne i denne sæson, for det er et meget stærkt hold. Men jeg glæder mig over, at de ikke skabte ret meget, selv om de havde bolden meget mod slutningen, og vi nok manglede lidt energi til at holde det tryk, vi ellers lagde på dem.”

”Men vi vidste også, at vi kunne få det svært i løbet af de 90 minutter, men vi viste, at når vi går all in på det, så viser vi det udtryk, som vi gerne vil, hvor vi er dominerende og generelt gør det rigtig godt.”

”Og hvor var det dejligt at se, hvordan vores unge spillere kom ind og gik ubekymret til sagen og præsterede i sådan en vigtig kamp uden at være tynget. Det gælder ikke kun Isak, der scorede de to mål, men også Hakon og Elias, som bragte den energi og det mod, som de også gør til træning i dagligdagen.”

”Vi var ikke i tvivl i trænerteamet om, at vi ville stille holdet sådan her for at få det udtryk, vi gerne ville, og spillerne gav virkelig det svar, vi håbede på. Vi viste allerede i efteråret, at vi ikke er bange for at give de unge chancen, og i dag ser vi nogle af resultaterne af de værdifulde minutter, som de høstede i efteråret.”

"Vi har stadig ikke vundet noget, men vi forsvarede vores førsteplads og sørgede for, at vi er i en position, hvor vi selv kan afgøre det, så der venter nogle meget spændende kampe i Randers på søndag og næste søndag i Parken mod AaB," sluttede Jess Thorup.