Falk før FCM: Der bliver tryk på

Det er ikke altid begrebet topkamp er det helt rigtige om en fodboldkamp, men når vi d. 25. november tager imod FC Midtjylland, så er der ingen tvivl. Det er Superligaens to stærkeste hold, der tørner sammen, og de to hold, der indtil videre har skilt sig ud i toppen af tabellen:

”Det bliver fedt at gå på banen til en kamp, hvor der er meget på spil, og der bliver tryk på. Det er der ingen tvivl om. Vi har været gennem et meget komprimeret og intenst kampprogram, men er kommet fornuftigt igennem det, og vi er tilfredse med, at vi har holdt fast i toppen, mens vi har spillet mange hårde europæiske kampe. Nu har vi et lille break, inden det går løs med nye vigtige kampe, og vi glæder os allerede til at komme i gang igen,” siger Rasmus Falk, der for tiden mangler ni holdkammerater, der er afsted på landsholdsopgaver:

”Det gør selvfølgelig, at vi ikke kan forberede os så længe med alle mand på træningsbanen, men jeg synes, at vi har fået skabt så stærkt et fundament på holdet, at vi nok skal stå skarpe til kampen. FC Midtjylland har været rigtigt stærke denne sæson igen, men selvom vi har tabt de seneste kampe mod dem, så har det været helt lige opgør, og det forventer jeg, at det bliver igen - bare med os som vinder denne gang forhåbentlig. Jeg håber, at der også kommer en masse FCK-fans på tribunerne, så vi har en fed kulisse til så stor en kamp,” siger Rasmus Falk.

>> Du kan finde din plads til topkampen d. 25.11 kl. 18.00 lige her