Facts før topkampen

Facts om FCK

• Dame N’Doye har med 11 mål scoret flest Superliga-mål af alle mod FC Midtjylland - se målene her.

• Vi har scoret i alle vores Superliga-kampe denne sæson - vores rekord er 23 Superliga-kampe i træk fra juni til december 2005.

• 36 point er vores 5. bedste pointhøst efter 16 runder – rekorden er 42 point i 2005/06 og 2010/11.

• I 2008 scorede William Kvist scorede 2. minut vores hurtigste mål nogensinde mod FCM. Ailton scorede de to øvrige i 3-0-sejren.

• Fire af syv selvmål i vores indbyrdes kampe er scoret af svenskere: Magnus Kihlstedt, Olof Mellberg, Erik Johansson og Johan Dahlin. De andre tre er lavet af Nicolaj Thomsen, Magnus Troest og Jim Larsen.

• Vi har scoret flest mål af alle i det sidste kvarter (13) - det samme antal, som vi har scoret i hele 1. halvleg.

• Fem af 16 mål mod os, er lukket ind før pausen.

• Vi har scoret flest mål af alle fra udenfor straffesparksfeltet - og 7 af de 9 mål kom fra Robert Skov

• Robert har scoret fem mål i vores seneste fem hjemmekampe

Facts om FCM

• Efter 16 Superliga-runder har FC Midtjylland kun tabt i 2. spillerunde, hvor de smed en 1-0-føring og tabte 1-2 til AaB.

• FCM har vundet fem af deres seneste seks kampe - de måtte nøjes med 2-2 i Esbjerg

• FCM har scoret flest mål af alle på dødbolde (14 ud af i alt 41) - dog ingen direkte på frispark

• Paul Onuachu er topscorer med ni mål - samt FCM's mest udskiftede spiller (10)

• Anwer Mabil har - sammen med Viktor Fischer - lavet flest assist i Superligaen (7)

4. dommer: Michael Johansen

Vi har haft Kehlet 44 gange før, senest i efterårets pokalkamp mod FC Midtjylland.