Østrigske dommere
Dommer: Robert Schörgenhofer
Linjedommere: Roland Riedel og Andreas Staudinger
4. dommer: Walter Altmann

45-årige Robert Schörgenhofer er sammen med Harald Lechner den højest rangerede østrigske dommer. De er i First Category, der er den næsthøjeste kategori efter Elite.

Det er første gang, vi har Schörgenhofer som dommer, men han har ved to tidligere lejligheder dømt danske hold. Første gang i 2010 hvor Brøndby IF vandt 2-0 ude over Sporting Clube de Portugal – og anden gang i 2017, hvor FC Midtjylland spillede 1-1 med Apollon FC.

Karantæner og skader
Ingen af holdene har spillere i karantæne. Vavro fik et gult kort mod KuPS, men det kræver tre gule – eller et rødt – for at få en karantæne.

Pieros Sotiriou og Jonas Wind er på skadelisten.

Denis Vavro

Kamptræning til Kvist, Bjelland og Keita
De tre herrer er ikke blandt de 19 spillere i bruttotruppen til Stjarnan-kampen, og de fik i stedet en god gang kamptræning i går, da de spillede halvanden halvleg på U19-holdet, der slog Lyngby 3-1.

Første Islands-tur var i 1996
I sommeren 1996 slog vi ude IBK Keflavik 2-1 i UEFA Intertoto Cup. Henrik Larsen bragte os foran 1-0, den føring udlignede Martin Nielsen med et selvmål et kvarter inde i 2. halvleg, men Kenneth Perez hev sejren i land i det 84. minut.

Islænding "snød" os for gruppesejren
Ud over IBK Keflavik var vi i gruppe med Örebro SK, NK Maribor og FK Austria Wien. Kampen på Island var vores sidste, og fik vi flere point end Örebro, ville vi vinde gruppen og gå videre. Svenskerne var bagud 0-2 mod Austria Wien, men det lykkedes dem at vinde 3-2, og sejrsmålet blev scoret af islandske Arnór Gudjohnsen - tidligere landsholdsspiller og far til Eidur Gudjohnsen.

Overskuelige udebaneture
Island er er stort land! Arealmæssigt er det over dobbelt så stort som Danmark, men der bor under 1/10-del af vores indbyggertal. Ca. en tredjedel bor i hovedstaden Reykjavik, og her holder stort set alle klubberne til fra den bedste islandske liga.

En udekamp hos sidste sæsons pokalvindere IBV Vestmannaeyja kræver dog en flytur på en god halv time (eller en frisk sejltur...) for at nå ud til den lille ø Heimaey uden for Islands sydlige kyst. Det er Islands næststørst ø, men den er lidt mindre end Saltholm - og mange husker øen for det kraftige vulkanudbrud i 1973, der dækkede det meste af øen med lava.

Men ellers ligger klubberne Keflavik og Grindavik 40-50 km syd for hovedstaden, og de øvrige klubber højst 10-15 km fra bymidten.