Facts før kampen mod FC Fredericia

OM DOMMERNE
Torsdagens dommer er den 32-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen. Han har 16 gange tidligere dømt F.C. København, og i de 16 kampe er det blevet til otte sejre, fire uafgjorte og fire nederlag. Tre af de 16 kampe har været i DBU Pokalen, og de tre kampe er alle vundet af F.C. København. En af dem var faktisk mod FC Fredericia, for det var Mads-Kristoffer Kristoffersen der var dommer, da F.C. København i 2012 slog FC Fredericia ud af turneringen med en 3-0 sejr.

Liniedommerne til onsdagens kamp er Dennis Wollenberg Rasmussen og Ole Kronlykke

KARANTÆNE-INFORMATION
I F.C. Københavns første pokalkamp i denne sæson blev der uddelt et enkelt gult kort til en FCK-spiller. Det var Peter Ankersen der midt i 2. halvleg fik en advarsel af dommer Michael Johansen. Det enlige gule betyder også, at F.C. København ikke har nogen spillere i karantæne mod FC Fredericia.

FC Fredericia er heller ikke ramt af karantæne til torsdagens kamp.

F.C. KØBENHAVN VS FC FREDERICIA (DBU Pokalen)
F.C. København har mødt FC Vestsjælland to gange i DBU-pokalen. Begge gange har F.C. København scoret tre gange og begge gange er F.C. København gået videre til næste runde af turneringen.

Det første møde med FC Fredericia fandt sted i september 2007. Efter blot fire minutter bragte Ailton Almeida F.C. København foran 1-0, da han prikkede en aflevering fra Atiba Hutchinson i mål. Den føring holdt kun 14 minutter før FC Fredericia fik udlignet til 1-1, da Rasmus Katholm fulgte op på en returbold og sparkede bolden i mål. I 2. halvleg satte Libor Sionko dog tingene på plads, og med to scoringer sikrede han F.C. København en 3-1 sejr.

Anden gang F.C. København mødte FC Fredericia i DBU Pokalen var i 2012. Her sendte Christian Bolaños F.C. København i front 1-0 med en scoring midt i 1. halvleg. Bedst som de to hold var på vej ned til pausen slog TK til og øgede til 2-0. I anden halvleg scorede TK endnu en gang, og dermed kunne F.C. København tage hjem med en 3-0 sejr i bagagen.