Få en unik mulighed for at gå med spillerne på banen som Klub Leo-medlem

Vi glæder os over, at vi igen til Champions League kampen mod Manchester City på tirsdag d. 11. oktober, kan give helt unik oplevelse til et heldigt udsnit af vores børne-abonnenter og -sæsonkortholdere - bedre kendt som Klub Leo-medlemmer. Udover muligheden for at gå med spillerne på banen på tirsdag, er det også muligt til udvalgte Superliga-kampe her i Parken resten af sæsonen. 

En helt speciel oplevelse 
At gå på banen til en af vores hjemmekampe foran mange tusinde F.C. Københavnere er en oplevelse, der giver sommerfugle i maven på de fleste, og som af gode grunde er en helt speciel oplevelse for mange børn. 

>>> Læs mere om abonnement på Familietribunen her 

Tilfældig lodtrækning blandt de børne-abonnenter og kortholdere, der ønsker at være indmarch-barn  
Tilmelder du dig puljen af indmarch-børn nedenfor, vælger vi til udvalgte kampe - ved tilfældig lodtrækning - en række børne-abonnenter og -kortholdere, der får lov at gå med spillerne på banen. OBS! Til Champions League kampe er UEFA-regler gældende og der skal indmarch børn være minimum 6 år og i højden 105-135 cm. Er man udenfor den højdegrænse har man mulighed for at få lov til at gå med spillerne på banen til en Superligakamp i stedet. 

Vi har rigtig mange Klub Leo-medlemmer, og derfor er det vigtigt at gøre opmærksom på, at vi desværre ikke kan garantere dig at blive indmarch-barn ved tilmelding.


Er dit barn abonnent eller kortholder, kan I komme med i puljen ved at tilmelde jer via denne formular: >>> Tilmelding til lodtrækning blandt børneabonnenter og -kortholdere