'Et af de stolteste øjeblikke i mit liv'

I betalt samarbejde med About Vintage

Jacob Neestrup om sit største øjeblik som cheftræner i F.C. København
Da Jacob Neestrup d. 2. oktober 2022 for første gang som cheftræner i F.C. København førte holdet på banen, blev det til en sejr over AGF med et mål fra Lukas Lerager i kampens 81. minut.

"Et af de stolteste øjeblikke i mit liv, kan jeg godt sige uden at blinke. At skulle være ham, der fører F.C. København ind i Parken i en rigtig svær tid og prøve at løfte det, det er et stort ansvar, og det er noget jeg var og er meget stolt over. Derfor vil den dag for mig personligt nok faktisk være større, end da vi kvalificerer os til Champions League eller vinder det danske mesterskab. Det vil altid være den kamp, jeg kan huske mest tydeligt", fortæller Jacob Neestrup. 

Sammen med vores ur-partner, About Vintage, sætter Neestrup ord på hans tre største minder i sin tid som cheftræner i klubben, der efter blot 1 år og 2 måneder har budt på mange øjeblikke, vi alle vil huske og se tilbage på. De tre episoder udkommer på torsdag, og de kan ses i vores app eller på tv.fck.dk.

AV indgravering

KONKURRENCE - ’Engraved memories’
Vi besøgte About Vintages butik på Gothersgade i København, hvor Neestrup fik indgraveret sit ur, som han har båret siden sin første kamp i rollen som cheftræner. 
Du kan lige nu vinde ’Match day chronograph’-uret, hvor både læder-remmen, som Jacob Neestrup har valgt, og den originale gummi-rem medfølger. Uret du kan vinde, har fået samme indgravering som Neestrups eget ur.
​​
For at deltage i konkurrencen skal du udfylde formularen nedenfor. Vinderen trækkes tilfældigt allerede på torsdag d. 23. november og kontaktes direkte på mail af F.C. København. Præmiens værdi er 2.499,- kroner.

Du kan læse mere om uret og købe det her.