Er stadionpølsen stadig god i Viby?

Om Viby IF
Viby er en forstad til Århus mod syd, og Viby IF fodbold er en selvstændig afdeling af Viby Idrætsforening, der også har basketball, gymnastik, håndbold, tennis og volleyball på programmet. Fodboldafdelingen tæller ca. 500 medlemmer, heraf ca. 275 medlemmer i ungdomsafdelingen.

Viby IF spiller i Danmarksserien, men var oppe i 2. division (Vest) i 2011/12. Det blev dog kun til den ene sæson, for 17 point i 30 kampe betød, at de sluttede sidst og rykkede ned.

På Viby IF's hjemmeside er listet en række store kampe. Her indgår blandt andet vores 4-1 sejr i 2010, men også Viby IF's 2-1-sejr over KB i Landspokalen i 1954 og et 0-8-nederlag mod AGF i 2008.

Kapaciteten på stadion er 2.000 tilskuere, og rekorden er fra vores møde med i 2010, hvor der var 1.500 tilskuere.

Galleri: Viby IF - F.C. København

Vejen til 3. runde
1. runde: Nørresundby FB - Viby IF 1-3
2. runde: Viby IF - Skive IK 2-1

Vibys pokal-målscorere
Simon Matras (2), Mads Breindahl Krogh, Mikkel Richardt Mortensen, Danni Lauridsen og Simon Matras.

Viby IF i Danmarksserien
Efter otte runder i DS pulje 4 er Viby nr. 5 med 12 point: tre sejre, tre uafgjorte og to nederlag. Senest slog de Lystrup IF 4-1, og sæsonens 15 mål er fordelt på 10 forskellige spillere - Emil Backer Schmidt er topscorer med tre.

Dengang vi besøgte Viby i 2010
I september 2010 tørnede vi sammen i 3. pokalrunde, og de undertippede østjyder kom foran efter 12 minutter, da Troels Meldgaard slap fri og enkelt passerede den debuterende Kim Christensen.

Det fik dog ikke vores medrejsende fans til at fortvivle, og i stedet hyldede de forplejningen ved at skråle: ”Stadionpølsen, den er go’ – åh, å-åh-å-åh”

Allerede efter en halv time havde Martin Vingaard samt to gange Søren Frederiksen sikret os en 3-1 føring. Den  blev udbygget i 2. halvleg, da Vibys Jacob Serwin headede bolden i eget net efter et giftigt Oviedo-hjørne.

I 2. halvleg fik tre af de daværende U19-spillere debut: Morten Thomsen, Thobias Skovgaard og Lasse Lindbjerg.