Det skulle vise sig at blive detaljernes formiddag på Frederiksberg Idrætspark, da FCKs reserver tog imod Værløse BK i 2. division Øst.

Mathias Graversen – Jacob Neestrup – Nicklas Kristensen – Thomas Christiansen

Aske Krohn – Anders Qvist – Kaspar Christiansen – Danni Jensen

Frederik Vang Larsen

Udskiftninger:

51’ ud: Mathias Graversen, ind: Marc Dal Hende

72’ ud: Per Weirauch, ind: Mads Aunvig

Til dagens kamp kunne Byens Hold præsentere en ny mand i truppen. Anders Qvist er stødt til efter FC Amagers konkurs, og har trænet med reserverne siden mandag. Debuten gik godt og Qvist havde flere gode markeringer i den bageste kæde. Dog var det udeholdet, der kunne åbne for scoringerne i kampen, da Nicklas Granzow Jørgensen med fem minutter tilbage af første halvleg, kunne sætte bolden ind bag Frederik Vang Larsen til føring 1-0.

Løverne havde ellers skabt en del chancer og burde have bragt sig foran i kampen, men uskarphed og marginaler var ikke med hjemmeholdet i de første 45 minutter. Det skulle dog vise sig at blive anderledes efter pausen.

Men inden fløjtet gik for en interessant anden halvleg, fik de 252 fremmødte tilskuere underholdning på stadion i anledning af KBs 133 års fødselsdag

Sebastian Dorset, som næsten må betegnes som fast inventar på Frederiksberg Idrætspark, havde til fredagens fødselsdagsfest kækt udtalt, at han snildt kunne løbe fra vagterne på stadion.

Denne ytring skulle udfordres, og et formidabelt tempo blev lagt for dagen, da han overbevisende udsprintede den valgte stadionvagt.

Samme gejst kom FCK2 på banen med efter pausen og intensiteten i kampen tog til. FCKs reserver diskede op med godt pasningsspil og i det 66. minut sendte en velspillende Danni Jensen angriber Kevin Bechmann Timm af sted på højrefløjen. Den skarpe forward tog et fremragende sololøb og placerede bolden køligt bag udeholdets keeper til udligning 1-1.

Blot et par minutter senere var Frederik Vang Larsen ved at koste sit hold dyrt, da han sparkede forbi bolden, og var tæt på at give Værløse fornyet håb. Heldigvis trillede bolden forbi mål og kampen var fortsat helt åben.

Fem minutter igen og dagens detalje

Spillet er igen ved Værløses mål og en bold lægges indover. Værløses keeper markerer at bolden har været ude over baglinien, og forsvarer Erkan Aslan tager bolden med hænderne. Fløjten lyder.
Linievogteren har ikke markeret bolden ude og dømmer straffespark til hjemmeholdet. Stor frustration fra Værløses spillere ændrer ikke på, at Kevin Bechmann Timm kan noteres for to scoringer, da han sætter sejrsmålet ind og sikrer sit hold de tre vigtige point.

Kort før sidste fløjt er Værløse dog ved at udligne føringen, men bolden reddes på stregen og Værløse må fortsat kigge langt efter stregen, der sikrer overlevelse i 2. division.

FCK.DK tog en snak med en jublende træner, Jan Michaelsen, efter kampen:

- Det var en fantastisk sejr. I første halvleg havde vi en tre- fire 100% chancer, og i de tidligere kampe, har vi ikke fået hul på bylden, men det lykkes i dag, siger Jan og fortsætter:

- Vi får udlignet på en rigtig flot enkeltmandspræstation, da Kevin tager det gode løb på kanten og scorer. Vi sørger p.t. for at tanke al den selvtillid vi kan, og jeg synes gutterne arbejder rigtig godt med det vi træner på op til kampene.

- Det er klart, at der stadig er meget at arbejde med, men alt i alt er jeg meget tilfreds med hele holdet i dag, og synes det er fantastisk, at de bliver ved og ikke giver op før sidste fløjt, sagde Jan med et stort smil.

Om sin debutants indsats havde han følgende kommentar:

- Jeg er meget positiv over Anders’ indsats idag. Han vinder mange dueller og gør det rigtig godt, taget i betragtning af, at han kun har trænet med os i en uge.

Om sin egen indsats og kampen som helhed sagde Anders Qvist selv:

- Det var rigtig skønt at komme i gang igen efter en måneds pause. Jeg synes vi spillede en god kamp og fortjente at vinde. Den kunne dog ligeså godt være endt uafgjort, men heldigvis havde vi marginalerne på vores side i dag.

Følg med når FCKs reserver kæmper videre i pointjagten, når de allerede lørdag tager til Stenløse. Kampen fløjtes i gang kl. 15:00.