En gennemført kamp fra første til sidste minut

Efter den fortjente 3-1 sejr over FC Midtjylland fik FCK.DK et par kommentarer.

Ståle Solbakken indledte med at konstatere:

- Jeg synes, at vi leverer en gennemført kamp, og det fra første til sidste minut. Eneste forskel på de to halvlege er vel kun, at vi ikke scorer i 1. halvleg. Vi laver nogle gode mål, men først og fremmest får vi skabt en masse chancer – og så leverer alle spillere en rigtig god indsats i dag.

Vi fik også et par ord fra en række spillere, og her var det Toutouh der fik lov til at komme med dagens første spillercitat:

- Det var en god kamp, vi styrer spillet og er i kontrol det meste af tiden. Ingen tvivl om at vi var det bedste hold i dag – faktisk var der vel næsten kun et hold på banen. Som indskifter er det vigtigt at vise hvad man kan, at man kan komme ind og afgøre kampen – og det er jeg glad for, at jeg gjorde i dag.

Efter Toutyouh var det Delaneys tur til at sætte ord på sejren:

- Vi spiller to gode halvleg, og det store forskel er vel, at vi i 1. halvleg manglende en smule kvalitet i afslutningerne – og var lidt ubeslutsomme rent defensivt, blandt andet da vi bringer os i en skidt situation i forbindelse med deres 1-0 mål. Men ellers gør vi det fint, vi fortsætter med at spille god fodbold, og fortsætter vi sådan, slår vi de andre hold i 10 ud af 10 kampe – så alt i alt er jeg tilfreds.

Ludwig var ærgerlig over, at han ikke blev krediterer 2-1 målet, men havde denne kommentar:

- Jeg synes vi spiller en god kamp. 1. halvleg var god og vi klør bare på efter pausen. FC Midtjylland er et svært hold at spille mod, men vi får scoret de nødvendige mål – og nu er vi klar til kampene mod APOEL FC. Det er hvad vi har fokus på fra nu af.

Sidste citat kommer fra Andrija Pavlovic:

- En god kamp fra vores side, hvor jeg synes vi var gode i samtlige 90 minutter. Vi holder tempo i spillet, vi spiller vores eget spil og skaber en del chancer – og det mod et hold med en god defensiv. Vi får vist, at vi er et stærk hold og et hold med den rigtige mentalitet – kvaliteter der passer til et storhold. Nu gælder det bare om, at holde dampen oppe i de to kampe mod APOEL FC.