DS-holdet vandt igen

F.C. Københavns andethold to atter engang tre point i weekenden, da bundholdet i Danmarksseriens pulje 1, Køge, blev slået på eget græs med 3-0.

Benny Gall vogtede som bekendt buret i PARKEN, og kunne derfor ikke sidde på trænerbænken i opgøret i Køge. Derfor var det Peter Nielsen, der styrede tropperne fra sidelinien.

Holdet spillede med stor tålmodighed, og det blev til en god holdpræstation, hvor målene dog først faldt i den sidste del af kampen. Martin Bernburg scorede til 1-0 efter 71 minutter, og Kasper de Fries scorede de to sidste mål i det 74., og 76. minut.

Resultatet betyder ligeledes, at den sidste kamp på fredag bliver afgørende for, hvem der vinder puljen. Avarta kommer på besøg på KBs Bane 1 klokken 18.00, og F.C. København kan med en sejr definitivt sætte sig på førstepladsen i rækken. Søllerød-Vedbæk er lige i hælende på FCK, så der er derfor lagt op til en spændende afslutning på KBs anlæg på fredag.

Vi håber selvfølgelig på stor støtte til holdet i sæsonens sidste kamp.