Det var ikke godt nok

Det var ikke godt nok

Andrija Pavlovic
- Vi er nødt til at vise mere, for det i dag var ikke godt nok. Nu har vi 4 dage til pokalfinalen, og der skal vi i hvert fald ud og gøre det bedre. Jo, jeg scorer et flot mål, men helt reelt betyder det ikke det store, når man ser på hvornår det falder…

Mads Roerslev
- Jeg er selvfølgelig glad for spilletiden, men generelt var det en lidt sløj kamp for holdet. Personligt synes jeg selv, at jeg får en rigtig god opbakning fra holdkammeraterne, de støtter mig fint og er der for mig – og man følger hurtigt velkommen i truppen.

Stephan Andersen
- Det var ikke godt nok, og så skal den her kamp ellers bare begraves, for vi har en vigtig kamp på torsdag. Den skal vindes, så vi kan vinde endnu en titel og så vi kan gå på ferie med en god følelse, efter at vi har spillet en rigtig flot sæson.

Ludwig Augustinsson
- Det var ikke vores bedste kamp, langt fra, det kan vi vidst godt sige. Men den her slags ting sker i fodbold, og nu skal vi bare se frem mod torsdagens kamp. Den kamp SKAL vindes!

Andreas Cornelius
- Det er ikke godt nok det her, altså at vi taber med 1-3 til Lyngby BK. Men vi må videre, og nu gælder det torsdagens pokalfinale mod Brøndby IF. Der gælder det i den grad om, at vi skal være der – og så hive titlen i land.