Rasmus Falk

DERBYSEJR: MESTRE FOR 13. GANG!

Efter den fantastiske tre-tribuners-tifo havde hilst de to hold velkommen på banen, blev selve kampen skudt i gang med et brag af en indledning.

I den intense og hektiske atmosfære faldt der tre mål på 12 minutter! Først bragte Hedlund gæsterne foran, men i det 10. minut udlignede Robert Skov på straffe, efter Gammelby skubbede N'Doye omkuld. Og bare to minutter efter var N'Doye selv på pletten efter en frispilning fra Skov, og så var begge vores topscorere igen på tavlen.

Vi dominerede store dele af 1. halvleg, og bl.a. ramte Skov stolpen med et drønende langskud, men 2-1 holdt sig til pausen.

Lidt efter pausen kom Brøndby på 2-2, da Vavro uheldigt rettede et indlæg af. Siden bølgede kampen frem og tilbage på klassisk DERBY-manér, men midt i halvlegen kom vi igen på sejrskurs, da Ankersen fandt Falk med en flad pasning, som den vævre 33'er sendte forbi Schwäbe med en præcis inderside.

Siden satte os vi os fuldstændig på kampen igen, og Brøndby var aldrig tætte på at udligne