Den 5. sejr i træk mod Silkeborg?

Der er styr på Silkeborg IF
62 gange tidligere har vi spillet Superliga mod Silkeborg IF, og 28 gange er vi endt i vinderens rolle. 22 kampe er sluttet uafgjort, mens Silkeborg IF 12 gange har smagt sejrens sødme.

Kampene mod Silkeborg kan deles op i to perioder, for indtil mesterskabet i 2001 var uafgjort mere reglen end undtagelsen. Fx spillede vi uafgjort i syv kampe i træk - eller i ni ud af 10 på hinanden følgende kampe fra august 1996 til august 1999. Men siden er blot fem af de 31 sluttet uafgjort.

Vi har vundet de fire seneste Superligakampe mod Silkeborg IF med en målscore på 10-1. Sidst vi vandt fem kampe i træk mod Silkeborg IF var fra august 2001 til og med december 2002 – dengang lød de fem sejre på 2-0, 1-0, 2-1, 2-1 og 3-0.

Vidste du at…

• Vi har scoret 16 mål i denne Superligasæson - otte i hver halvleg. Fem af målene er scoret i kampens sidste kvarter.

• Silkeborg IF har scoret 10 Superligamål i denne sæson - seks før og fire efter pausen.

• Spilleren med flest Superligamål i vores trup er Martin Pusic. Han har sit første Superligamål til gode for os, men har tidligere nettet 37 gange i Superligaen – 14 gange for Esbjerg fB og 23 gange for FC Midtjylland.

• Vi har en gang tidligere mødt Silkeborg IF på datoen 23. september, og hvilken kamp det var. Vi vandt 5-0 på træffere af Andreas Cornelius (2), Nicolai Jørgensen (2) og Martin Vingaard.

Datoen 23. september er for øvrigt en god Superligadag for os, for fem kampe på datoen har givet fire sejre og en uafgjort.

Silkeborg IF i denne sæson.
Inden 10. spillerunde er Silkeborg IF at finde på 10. pladsen med 10 point efter tre sejre, en uafgjort og fem nederlag.

Silkeborgs store problem i denne sæson har været udekampene, hvor de kun har hentet et enkelt point (1-1 mod Randers FC i 8. spillerunde).

Farligste spillere hos Silkeborg IF har været Jens Martin Gammelby, Robert Skov og Davit Skhirtladze (tre mål hver), mens Gustaf Nilsson, Mate Vatsadze, Marc Rochester Sørensen og Stephan Petersen er noteret for ét hver.

Dommerne
Dommer: Jakob Kehlet
Linjedommere: Daniel R. Krogstrup Nørgaard og Paul Nyberg
4. dommer: Peter Munch Larsen

Jakob Kehlet
Jakob Kehlet blev kåret til Årets Dommer ved Dansk Fodbold Award 2017

37-årige Kehlet er i gang med sin 9. Superligasæson og har idømt 157 Superligakampe, heraf 32 med FCK. Den seneste var 0–0 kampen mod Brøndby IF i februar 2017. Han har aldrig dømt mellem os og Silkeborg.