Mohamed Daramy

Daramy: Glæder mig til at møde Esbjerg igen

31. marts 2019 var lidt af en milepæl i Mohamed Daramys unge karriere.

Det var dagen, hvor han scorede sit første mål på hjemmebane for løverne - mod Esbjerg i Mesterskabsspillet. Og forud for søndagens kamp mod vestjyderne, husker han tilbage på den store dag.

Det vil jeg for altid huske
”Det var mit første mål for klubben i Telia Parken, så det vil jeg for altid huske!"

"Det var et godt og vigtigt mål dengang, der hjalp os til en sejr i en svær kamp efter en udvisning til Jonas Wind. Så jeg glæder mig bare til at møde dem igen, og forhåbentlig få chancen for at vise mit værd endnu engang,” siger Daramy.

Bliver bedre og bedre for hver kamp
I landskampspausen holder han sammen med flere af holdkammeraterne kampformen ved lige i Reserveligaen, hvor han i sidste uge var på pletten mod Lyngby. Og han føler sig fit for fight til mere spilletid på førsteholdet også.

”Jeg synes selv, at jeg har trænet godt og gjort det okay. Det er godt for mig at få spillet en del minutter for reserverne og holde mig i form."

"Jeg bliver bedre og bedre for hver kamp, jeg spiller, og for hver træning i det daglige. Jeg skal stadig bygge på, løbe endnu mere og arbejde hårdt defensivt også, selvom man er offensivt indstillet. Men det arbejder jeg på hver dag.”

Vi skal sidde på Esbjerg fra start af
Efter sidste spillerundes Superliga-nederlag i Brøndby er kravet klart på søndag - der skal tre point på kontoen:
 
”Vi skal sidde på Esbjerg fra start af, og vise, hvem der er på hjemmebane!"

"Vi er bedre end dem, og det er en god mulighed for at komme tilbage på sporet og komme godt i gang igen efter landskampspausen. Vi skal bare ud og have en sejr, så simpelt er det,” slutter Daramy.

- - - - -

Kampen mod Esbjerg fløjtes i gang kl. 16.00. Find din plads lige her.
 
Husk, at det er Flagdag på søndag med flagværksted for de mindste. Læs mere her.