Flagdag og masser af aktiviteter inden Esbjerg-kampen

Søndag den 20. oktober til hjemmekampen mod Esbjerg fB holder vi sammen med FCK Fan Club flagdag på Familietribunen.

Vi opfodrer alle til at tage flag med, så vi kan give spillerne en flot velkomst, når de går på banen. Har du ikke noget flag, kan du kigge forbi flagværkstedet og lave dit helt eget FCK-flag.

Flagværksted ved siden af Fanshoppen
For de yngste FCK-fans bliver det ekstra sjovt, når vi kl. 14.00 åbner vores flagværksted i C0-porten, lige ved siden af Fanshoppen.

I flagværkstedet vil Team Leo tage imod og hjælpe dig med at lave dit eget unikke FCK-flag. 

Flagværkstedet er åben fra 14.00-15.30, og det er helt gratis at deltage. Der er et begrænset antal flag, så vi opfordrer til at komme i god tid.

Se med fra tidligere flagdag 

 

Familietribunen er fuld af aktiviteter
Familietribunen har selvfølgelig også åben før kampen, og Team Leo står klar ved vores faste aktiviteter og til at give jer en god oplevelse.

Vi åbner tribunen kl. 14.30, og der er gang i alle vores aktiviteter frem til 15.45 inden kick off. kl. 16.00. Udover vores faste aktiviteter kan du spille FIFA 20 på kæmpe skærm og besøge vores FCK foto-aktivering. 

Få taget dit eget FCK-foto
Vil du forevige din dag på Familietribunen i forbindelse med kampen mod Esbjerg fB, kan du kigge forbi vores foto-aktivering og få taget dit helt eget FCK-foto. 

Spil FIFA 20 på kæmpe skærm
Vi rykker FIFA-zonen, sætter det helt nye FIFA 20 på og holder FIFA-fest i indgang D1. 

Vi tænder også vores kæmpe 165" skærm, hvor du kan vise dine FIFA-skills. Så er du vild med at spille FIFA og vil prøve kræfter med det nye FIFA 20 er du velkommen til at kigge forbi fra 14.30-15.45. 

Find din plads til kampen her