Mohamed Daramy

Daramy: En drøm at score ned mod Sektion 12

”Det var en kæmpe oplevelse at score det mål ned mod Sektion 12!"

Det var noget helt særligt for Mohamed Daramy, da han torsdag aften scorede vores vigtige tredje mål mod Riga FC. Dermed har han trods sine kun 17 år scoret i både Superliga, pokal og Europa.

"Det var en drøm, der gik i opfyldelse. Sektionen har altid bakket mig utroligt flot op, selvom jeg ikke har spillet så mange kampe for klubben endnu, så det var dejligt, at jeg kunne give dem og klubben et vigtigt mål,” siger Mo.

Godt med noget spilletid og selvtillid
I weekenden rejste han rejste med U19 holdet til en stor turnering i Holland, hvor han scorede fire mål mod Chivas og Anderlecht.

”Jeg har ikke spillet så meget i den her sæson, så det var godt med noget spilletid og selvtillid. Jeg synes også, at det hjalp mig i kampen mod Riga, selvom det ikke var det hele, der var perfekt fra min side.”

Arbejder hårdt på det defensive
”Mit store mål er jo at spille mere, end jeg har gjort hidtil. Jeg ved, at jeg har nogle kvaliteter og kan bidrage med især offensive ting. Omvendt har jeg stadig meget at lære defensivt og det arbejder jeg hårdt på, så trænerne ved, at de kan stole på mig hver gang."

"Jeg er heldig, at jeg spiller sammen med så dygtige holdkammerater og udvikler mig hele tiden. En oplevelse som den mod Riga gør bare min motivation for at arbejde hårdt på træningsbanen endnu større.”

Nu gælder det Nordsjælland
Søndag kl. 20 møder Daramy og holdkammeraterne FC Nordsjælland i Telia Parken:

”Vi spiller mange kampe for tiden, så vi skal alle bidrage for, at vi kan vinde i Superligaen samtidig med, at vi går videre i Europa. Det er jeg også klar til at gøre, når Ståle vælger at bruge mig."

"Jeg håber selvfølgelig at få spilletid mod FC Nordsjælland og vil gøre mit bedste for at score igen, hvis jeg får chancen,” siger Mohamed Daramy.

>> Find din plads til FCN-kampen her
 

Mo's mål

Pokalen: 27.09.18 ude mod Viby IF
Superligaen: 31.03.19 hjemme mod Esbjerg fB
Europa: 22.08.19 hjemme mod Riga FC