Daniel Rommedahl

Daniel Rommedahl indtræder i UEFA’s Club Competitions Committee

F.C. Københavns Director of Football Operations & International Affairs, Daniel Rommedahl, indtræder i UEFAs Club Competitions Committee, der arbejder med den løbende udvikling af UEFA’s klubturneringer, UEFA Champions League, Europa League og Conference League.

Daniel Rommedahl er indstillet til rollen af European Club Association, ECA, der ligesom UEFA udpeger repræsentanter til komiteen.

“Vi er naturligvis glade for tilliden og muligheden for at bidrage yderligere til udviklingen fremadrettet for de europæiske turneringer," siger Daniel Rommedahl.

"Det er klart, at vi synes, at det er væsentligt, at de mindre og mellemstore ligaer og klubber er repræsenteret her, og jeg kommer til at arbejde for en positiv udvikling for europæisk og dansk fodbold samlet set."

Tidligere har Daniel Rommedahl blandt andet har været med til udviklingen af UEFA Europa Conference League:

”Den turnering er et godt eksempel på, hvordan vi gør mulighederne for de mindre og mellemstore ligaer bedre – herunder også dansk fodbold."

"Turneringen giver mulighed for at flere danske klubber er med internationalt og dermed også kan sikre vores konkurrencedygtighed i Europa, mens vi også vil have bæredygtigheden for europæisk fodbold samlet set for øje”, siger Daniel Rommedahl.

Du kan læse mere om UEFA Club Competitions Committee her.