Corner på besøg i København

Corner på besøg

Andreas Cornelius har benyttet et par fridage fra sin italienske klub Atalanta til at rejse hjem til København, hvor han bl.a. har lagt vejen forbi Telia Parken for at hilse på sine gamle klubkammerater - og holde formen vedlige med lidt selvtræning.

Vi skulle hilse og sige, at han savner klubben, fansene og byen, men trives rigtig godt i Italien - både på og uden for banen. Senest har han leveret et par rigtig stærke præstationer for klubben og spillet afgørende roller i flotte udesejre over Napoli i Coppa Italia og AS Roma i Serie A.

"Lige før jul spillede jeg en god pokalkamp mod Sassuolo og scorede et mål, men sad så på bænken, da vi vandt 2-0 ude over AC Milan. Så spiller vi hjemme mod Cagliari, hvor jeg kommer ind i pausen og gør det udmærket, selv om vi taber, og lige efter nytår er jeg med fra start i pokalkampen i Napoli, hvor vi vinder 2-1. Og senest mod Roma starter jeg også inde og scorer til 1-0, og vi er på 2-0 efter 20 minutter men får smidt en mand ud lige inden pausen. Men vi holder den hjem og vinder 2-1, selv om vores træner også bliver bortvist midt i 2. halvleg. Og vi fik en helt sindssyg modtagelse af fansene, da vi vores spillerbus kom tilbage til Bergamo (byen hvor Atalanta ligger, red.)."

Corner fejrer sin scoring mod AS Roma
Corner fejrer sin scoring ude mod AS Roma


Jo, Corner havde det store smil på, da han berettede om den seneste udvikling. Men også uden for banen er han glad for forholdene dernede:

"Jeg har fået noget undervisning og lært en del italiensk og forstår nu alt hvad der bliver sagt, og jeg kan også sige lidt på italiensk," lyder det fra den blonde bomber, som også fremhæver maden, når snakken falder på livet i Bergamo. "Dagen før en kamp må vi fx også gerne tage et glas vin til maden, men det er dog ikke alle, der gør det." Det skæve Corner-smil giver svaret på, om han selv gør...

Han står lidt og kigger ud over banen, hvor Ståle dirigerer hans gamle holdkammerater frem og tilbage på græsset for at træne positionerne på banen.

"Det har vi ikke så meget af, når vi træner, så er det mest bare spil med bold til to mål," smiler Corner og lyder heller ikke her, som en der har noget at beklage sig over. 

Atalanta skal først i kamp igen den 21. januar, når topholdet Napoli kommer til Bergamo i en Serie A-kamp, hvor Corner & co. med en sejr kan holde sig forrest i feltet af de klubber, der slås om en Europa League-plads til næste år. Men de er stadig med i denne sæson, hvor Dortmund venter i 1/16-finalen, samtidig med at vi selv skal op mod Atlético Madrid.