William Clem

Clem: Forventer at kunne træne med i løbet af januar

Søndag formiddag er truppen tilbage på Nummer 10 efter ferien og indleder forberedelserne til forårssæsonen. Det er dog ikke altid, at alle skadede spillere har kunnet holde "rigtig" ferie, når de har skullet passe behandlingerne og genoptræningen, men det gælder ikke William Clem, som har siddet ude siden september med et brud i foden.

“Nej, jeg har været på Mauritius hen over jul og nytår, så jeg har fået holdt ferie,” fortæller William.

“Det lyder dejligt! Hvor langt er du så, når I skal i gang med træningen igen på søndag?"

“Jeg håber, at jeg i anden halvdel af januar kan begynde at træne lidt med holdet, det er det, vi sigter efter. Alt er gået som det skal hidtil, og hvis alt stadig forløber godt, kan jeg måske få nogle minutter i den sidste kamp nede i Portugal.”

“Det lyder også godt! Selv om det ikke ligner en startplads mod City…”

“Nej, nok ikke, ha-ha. Men det er fedt, at man nu kan se, at der sker noget. Først kan man gå, så kan man løbe og hoppe, så jeg har kunnet krydse flere og flere ting af på listen. Derfor glæder jeg mig også ekstra meget til starten, nu hvor jeg har været væk så længe og begynder at kunne se, at jeg snart er helt med igen.”

“Og du har vel også holdt dig i gang på Mauritius?”

“Ja, det gør vi jo altid, også selv om vi ikke er skadede, og jeg har da også været en del i styrkelokalet dernede og løbende holdt kontakten med sundhedssektoren, så de kunne følge med i, hvordan det gik,” forsikrer William Clem.

Ingen udendørs træning søndag
Til de, der havde tænkt at lægge vejen forbi Nummer 10 på søndag, så gør vi opmærksom på, at aktiviteterne (diverse tests) foregår indendøres, så der er ikke udendørs træning før mandag.

>> Se programmet i kalenderen på fck.dk

William Clem
Først røg krykkerne, og Walker-støvlen røg før jul. Foto: Gaston Szerman, FCK Media