UEFA Champions League

CL-status før Q3: Disse hold kan vi møde

Om tre uger skal vi spille Champions League-playoff - den 16./17. og den 23./24. august - og her til aften blev vi lidt klogere på, hvilke hold vi kan møde.

Vi bliver endnu klogere på tirsdag, når UEFA kl. 12.00 trækker lod til playoff-runden, men herefter resterer stadig Q3, der spilles 2./3. august og den 9./10. august.

Aftenens resultater betyder, at vi kan trække disse hold (hvor Trabzonspor allerede er direkte kvalificeret til playoff)

  • Trabzonspor (Tyrkiet)
  • Vinderen af Maccabi Haifa (Israel) - Apollon Limassol (Cypern)
  • Vinderen af Qarabag FK (Aserbajdsjan) - Ferencvaros (Ungarn)
  • Vinderen af Bodø/Glimt (Norge) - FK Zalgiris (Litauen)

Vi kan ikke møde vinderne i de tre øvrige kampe i Q3 - uanset udfaldet - fordi Viktoria Plzen, Crvena Zvezda og Dinamo Zagreb også er seedede. Disse kampe er

  • FC Sheriff (Moldova) - Viktoria Plzen (Tjekkiet)
  • Crvena Zvezda (Serbien) - FC Pyunik (Armenien)
  • Ludogorets (Bulgarien) - Dinamo Zagreb (Kroatien)

Seks af alle disse hold har vi mødt før i europæiske turneringer - klik på holdet for at se kampene

Billetter
Med platinkort er du sikret din faste plads til playoff, mens øvrige kortholdere og abonnenter skal tilkøbe kampen - vi informerer om tidsfrister for forkøbsret, priser, dato for åbent salg  m.m. for vores hjemmekamp i playoff, når vi kender resultatet af lodtrækningen på tirsdag.

Ligesom tidligere år kan vi desværre ikke give nærmere informationer om for billetter til udekampen, selv om den måske skal spilles allerede en uge efter lodtrækningen, den 9. august. Det skyldes, at vi først skal i dialog med modstanderen om proceduren, men vi gør som altid hvad vi kan for at fremskynde processen mest mulig.