Brasiliansk stjerne til F.C. København

F.C. København har indgået en 5-årig aftale med den brasilianske måltyv Álvaro Santos. Den 23 årige Santos kommer fra Helsingborgs IF, og han regnes af mange som den største profil i Allsvenskan.

Med hele 35 mål i 63 kampe for Helsingborgs IF i den bedste svenske række har Álvaro Santos bevist, at han kan finde vejen til målet. Totalt har han spillet 108 kampe for klubben og scoret 53 mål, siden han i 2000 kom fra brasilianske América FC.

- Jeg ser meget frem til at få Álvaro Santos i truppen. Han er en komplet spiller, der kender vejen til målet. Vi er allerede det mest offensive hold i SAS-ligaen, men vi skal være mere effektive foran mål, og tilgangen af Álvaro Santos er en vigtig brik i de bestræbelser. Desuden er han en meget underholdende type, der helt sikkert vil blive et stort hit blandt vore mange fans, siger Hans Backe.

Godt rustet til CL-kvalifikation
F.C. København kan på onsdag mod Sliema Wanderers på Malta kvalificere sig til 3. kvalifikationsrunde i Champions League, hvor modstanderen i givet fald bliver Glasgow Rangers. Klubben offentliggjorde lørdag en lejeaftale med den stærke defensive spiller Sebastian Svärd fra Arsenal, og med købet af Álvaro Santos er klubben godt rustet til at tage kampen op med den traditionsrige skotske mesterklub.

Álvaro Santos ser frem til at repræsentere F.C. København i såvel nationale som internationale kampe:

- Jeg har haft en fantastisk tid i Helsingborgs IF, men det er på tide at komme videre. Jeg glæder mig til at spille for Nordens måske største klub, og jeg glæder mig specielt til at spille foran klubbens talstærke hjemmepublikum i PARKEN. Jeg har fulgt F.C. København på afstand, og jeg er sikker på, at jeg vil passe godt ind i holdets boldsikre stil, siger Álvaro Santos.