Nicolai Boilesen

Boilesen: Vi går efter sejren - også lige til det sidste

Mindre end tre døgn efter den flotte præstation i Holland skal Nicolai Boilesen og holdkammeraterne i aktion igen, når det går løs igen i aften kl. 18 i Herning.

"Der er meget, vi kan tage med fra den kamp. Vi spiller alt i alt en rigtig god kamp dernede, både i presset, især i 1. halvleg, men også vores mod med bolden, hvor jeg synes, vi straffer PSV rigtig meget," siger Boilesen.

"I 2. halvleg bliver det mere en overlevelseskamp, og der er nogle ting vi har set på i vores defensive spil. Men på den anden side har det netop været en af vores store styrker hele sæsonen, så det er ikke fordi at den ene kamp kommer til at ændre så meget for os."

"Men som sagt spiller vi en rigtig flot europæisk udekamp, hvor vi kom op på et niveau, som man måske ikke bliver udfordret på generelt. Og efter tre sejre i ligaen og tre clean sheet, kan vi også tage den selvtillid med i morgen."

"MCH Arena er selvfølgelig ikke Philips Stadion, men Midtjylland kommer med mange af de samme ting i deres spil. Højt pres, fysisk presence og en masse offensive ting, så på den måde vil kampene minde om hinanden."

"Men man skal nok ikke forvente en forvente en 4-4-kamp igen, først og fremmest fordi vi jo skal vinde," understreger Boile.

"Selv om det måske står uafgjort mod slutningen, så er vores mindset slet ikke at tænke på at nøjes uafgjort. Det beviste vi også i torsdags, for selv om PSV havde indhentet 3-1, og vi var presset, så blev vi ved med at køre på og gik efter sejren. Og vi fik jo også en stor chance til allersidst, så vi kunne have vundet," siger Nicolai Boilesen.

Nicolai Boilesen