Nicolai Boilesen

Boilesen: Tænker ikke på tabellen

"Jeg føler mig frisk og klar efter at have siddet over i torsdags. Det var ikke fordi, der var noget galt, men vi skal jo bruge hele truppens bredde, når vi har så mange kampe, så det var fint nok," sagde Nicolai Boilesen efter lørdagens træning på Frederiksberg.

"De andre virker nu også klar, selv om det selvfølgelig er lidt hårdt at komme hjem klokken fem om morgenen fra de sene Europa League-udekampe. Men vi har trænet godt både i går og i dag, så vi skal nok være klar til søndag aften," tilføjede han.

Her hentydede han selvfølgelig til hjemmekampen mod AGF, hvor vi som altid går efter de tre point - og efter to Superliga-nederlag i træk er der også hårdt brug for dem.

"Situationen er selvfølgelig spidset lidt til, men vi skal bare lade være med at tænke på tabellen lige nu. Det handler først og fremmest om at få gang i en stime, hvor vi præsterer stabilt både defensivt og offensivt og selvfølgelig også får point på kontoen, og det er egentlig uanset hvor mange point der er op eller ned til andre hold. Vi skal som altid bare koncentrere os om hver eneste kamp og tage én ad gangen."

Det er 8 år siden vi har tabt til AGF i Telia Parken, men det kan Boilesen ikke bruge til noget.

"Det med stimer kan vi ikke bruge til noget, for holdene ændrer sig hele tiden, og AGF har f.eks. lige fået ny træner og så videre, så hver kamp er ny. Et trænerskift giver ofte en ny energi, men lige i starten kan der både være fordele og ulemper, hvis man for eksempel ikke før har spillet på den måde, den nye træner gerne vil have. Men nu må vi se, hvordan de angriber kampen i morgen," sluttede Boilesen.

Michael Johansen fløjter kampen i gang kl. 18.00, og selv om der ikke er flere billetter på Nedre Carlsberg (C) og DFDS Familietribunen, er der stadig plads på andre tribuner - se her.