Nicolai Boilesen

Boilesen: Selvtilliden er i orden

Mandag eftermiddag deltog Nicolai Boilesen og Kasper Kusk i en Røde Kors-event på Københavns Hovedbanegård om at hverve indsamlere til den store indsamling på søndag.

- Det var i hvert fald en rigtig god sags tjeneste, som man kun kan støtte op om, men jeg blev smidt lidt hovedkulds ind i det, fordi Youssef blev forhindret. Og så var der lidt tekniske vanskeligheder i starten med livestream osv, men vi fik da talt med en hel del, og det lykkedes også at hverve nogen som indsamlere. Det er trods alt det vigtigste, fortæller Nicolai Boilesen. Senere på dagen kan du i øvrigt se et FCK TV-indslag om eventen.

 

Kusk og Boilesen hvervede Røde Kors-indsamlere


Men nu gælder det fodbolden og en udekamp i en del af Europa, hvor klubben aldrig har været før - heller ikke Boile, selv om han har masser af international erfaring fra Ajax-tiden.

- Jeg har aldrig været der før, så det bliver en førstegangs-oplevelse. Og forhåbentlig en god oplevelse, i hvert fald hvad angår resultatet. Vi tager i hvert fald derned for at vinde, men vi har ingen illusion om, at det bliver en kamp som de tre, vi havde i sidste uge mod Helsingør, Skive og Silkeborg, siger han.

- Østeuropæiske hold er generelt kommer rigtig godt med de senere år, og når man møder dem på udebane, får man sjældent noget foræret. Men vi har selvtilliden i orden efter at have holdt nullet i fire kampe og scoret en masse mål, så der er fremgang på en række punkter, lyder det fra Boilesen.

Holdet letter fra Kastrup onsdag morgen kl. 8.30 med kurs mod Moldova-hovedstaden Chisinau, og herfra går turen videre i bus til Tiraspol, hvor kampen spilles torsdag aften kl. 21.05 dansk tid. Kampen bliver vist på 6'eren.