Selfie med Boilesen på DFDS Familietribunen

Boilesen: Håber på opbakning som i søndags

Der var ny energi og begejstring både på og uden for banen, da FC Midtjylland blev sendt hjem med et 4-3-nederlag i en forrygende forestilling, og det spillede en vigtig rolle, fortæller Nicolai Boilesen denne tirsdag formiddag, hvor den står på individuel træning og behandling for spillertruppen.

- Det har været en lidt hård start for os, også mentalt, men i landskamppausen fik vi alle lige et pusterum. Landsholdsspillerne havde andet at tænke på, og andre var en tur hjemme i deres hjemlande og nogen koblede bare af i weekenden. Desuden har vi fået nogle nye spillere, der også kommer med et frisk pust. Sidst men ikke mindst havde vi en fantastisk opbakning fra fansene i Telia Parken. Det var jeg rigtig glad for at mærke, og det betød meget under kampen, og det håber jeg selvfølgelig på, at vi får igen torsdag aften.

Efter en række kampe i midterforsvaret indledte Boilesen i søndags på venstre back, og efter pausen indgik han i vores 3-mands-forsvar med Vavro og Lüftner, og efter omstændighederne synes han kommunikationen fungerede fint:

- Jeg havde Zeca liggende skråt foran mig, og han snakker fint engelsk, og det går Michael sådan set også. Denis kan også forstå en del, men han og Michael kunne til gengæld kommunikere sammen. Men fodbold-kommunikation er ikke kun verbal, og jeg synes, Denis gjorde det rigtig godt. Han kom ind og gjorde sit, men det er klart, at efter kun tre træninger kan nogle ting om det taktiske glippe lidt. Det skal nok blive bedre, når vi får trænet mere sammen. Jeg synes nu heller ikke, at det var derfor vi lukkede tre mål ind. På det ene taber Robin en bold, og på det andet er Thomsen uheldig at bolden rammer ham og går ind, men ellers er der jo ikke åbent hus nede bagved.

Det er heldigvis også sjældent, vi lukker tre mål ind på hjemmebane, og det er der i hvert fald ikke råd til på torsdag mod Lokomotiv Moskva:

- Nej, jeg vil mene, at de p.t. er det stærkeste hold i gruppen, selv om vi var seedet nr. 1 ved lodtrækningen. Men det er et storhold, der ligger nr. 2 i den stærke russisk liga, som rangerer lige under Top 5-ligaerne i Europa. I sommer så vi selv, hvor gode Krasnodar var da vi mødte dem, selv om de ikke stillede i stærkeste opstilling, og i vinter mødte vi også Spartak Moskva nede i Dubai. Der er mange penge i russisk fodbold, og der er mange stærke hold. Man skal ikke lade sig snyde af, at man måske ikke hører navnene på spillerne så tit herhjemme, men de har jo fx Eder, der afgjorde EM-finalen. Så vi skal ud og top-præstere, og med opbakning fra tribunerne tror jeg også på, at vi kan gå et godt resultat, slutter Nicolai Boilesen.

 

>> Praktiske informationer om kampen

>> billet.fck.dk

 

Billetpriser

Billetpriser

Unibet (B), sektion 12: 100 kr. (kun voksne)

DFDS Familietribunen (D): 100 kr. (voksne) og 50 kr. (børn 0-14 år) 

Carlsberg (C): 150/135 kr. (voksne) og 75/70 kr. (børn 0-14 år)

 

Gruppespilspakker til alle tre kampe fra 225 kr. (voksne) og 110 kr. (børn)