Nicolai Boilesen

Boilesen fortæller om de første dage i Dubai

Natten til torsdag ankom truppen til træningslejren i Dubai, og Nicolai Boilesen ser tilbage på de første par dage på træningsbanen:

"Det er gået godt! Torsdagen brugte vi mest på at akklimatisere os efter den lange flyrejse og vænne os til varmen hernede. Det er trods alt lidt anderledes end i Danmark," lyder det Boile, mens han puster ud efter fredagens træning.

"I dag fredag har der været mere knald på, hvor vi bl.a. har spillet 11 mod 11. Vi har også trænet en del taktiske ting, som er noget af det, der er bedre at lave i 24-25 graders varme end hjemme i minus 5. Det gør det i hvert fald lidt nemmere at holde fokus, fordi vi ofte stopper op i spillet og står stille, mens vi lytter. Lørdag bliver det også noget mere taktisk træning plus forberedelse til vores kamp mod Astana på søndag."

Torsdagen blev indledt med et minuts stilhed til minde om vores afdøde kollega André, hvis alt for tidlige bortgang har berørt alle og sat mange tanker i gang:

"Det er bare så dybt tragisk, og vi er alle meget chokerede over det, der er sket. André har i mange år været tæt på os til træning og kampe, og han var en fantastisk vellidt person i truppen. Altid i godt humør, altid klar på at hjælpe og altid med et rigtig positivt sind. En person, man fik god energi af at være sammen med."

"Hans alt for tidlige død sætter også nogle ting i perspektiv i ens eget liv om, hvad der er vigtigt. Om at huske at leve livet hver dag og nyde den tid man har med sine kære. Om om at livet er så skrøbeligt i sidste ende. Det er vi desværre blevet mindet om denne uge," slutter Nicolai Boilesen.