Nicolai Boilesen

Boilesen før AaB: En afgørende kamp

Søndag aften venter årets sidste kamp i 3F Superliga, når vi - og ca. 600 fans - rejser til Aalborg, hvor vi møder AaB, der lige nu er på tredjepladsen.

”Det er en afgørende kamp for os i den forstand, at vi skal holde fast i toppen af ligaen med tre point, så vi har et fornuftigt udgangspunkt, når det går løs igen til foråret. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at vi er så tæt som overhovedet muligt på den førsteplads, vi jagter. Det kræver en sejr over AaB,” siger Nicolai Boilesen.

Tager derop for at dominere
Sæsonens første kamp mod AaB endte med 2-2 i Parken, og AaB har vist gode takter i denne sæson, hvor de lige nu er to point efter os:

”Vi ved, at det er et godt hold, vi skal op mod, og det er altid vanskelige kampe i Aalborg," fortsætter Boile.

"Men vi har kvaliteten til at tage derop for at dominere kampen. Målet er altid at skabe kampe på vores præmisser, og selvom vi har været uden nogle nøglespillere på det seneste, så har vi stadig et rigtigt godt hold.”

Skal kunne håndtere kamp torsdag-søndag
Holdet var senest i aktion torsdag aften i Glbraltar, hvor det blev til en 4-0 sejr over Lincoln Red Imps i Conference League:

”Det var en fin kamp for os, hvor vi fik afgjort tingene tidligt og fik mulighed for at rotere lidt på holdet. Det gav lidt hvil for nogle af os mere erfarne, mens det gav nogle af de unge en god oplevelse, de kan tage med videre."

"Vi skal have overskuddet til at håndtere en kamp dernede og en kamp i Aalborg, selvom vi da får rejst nogle kilometer for tiden.”

Vildt flot opbakning på udebane
Boile sender også en hilsen til de mange, der er rejst meget med holdet denne sæson, og hvor der som sagt er omkring 600 på plads i Aalborg søndag aften.

”Den opbakning, vi har fået, har ikke bare været flot hjemme i København, den har også været helt vildt flot på udebane," lyder det anerkendende fra anføreren.

"Senest i Gibraltar, hvor der var rigtigt mange med, og det er fedt, at der igen er flot fyldt i udebaneafsnittet i Aalborg. Så det er også en stor motivation for os at give dem en god oplevelse med en stærk præstation og en sejr,” slutter Nicolai Boilesen.

Boiles travle efterår

Han spillede i torsdags sin kamp nr. 25 i efteråret - og sin kamp nr. 150 i alt for løverne

Han har i efteråret spillet alle turneringskampe på nær tre: Silkeborg hjemme og OB ude pga Superliga-karantæne samt Lokomotiv Plovdiv ude, hvor han sad på bænken.

Han er ikke blevet udskiftet 3F Superliga eller Sydbank Pokalen, og i Conference League er han kun blevet udskiftet to gange: hjemme mod Lokomotiv Plovdiv (68. min.) og i torsdags ude mod Lincoln Red Imps (74. min.)