Nicolai Boilesen og Benjamin Verbic

Boilesen: Det har været ekstra hårdt at sidde ude

Nicolai Boilesen måtte udgå i Horsens den 29. oktober med en mindre forstrækning i baglåret, men på grund af landskamppausen har han "kun" misset tre kampe, inden han nu er fit for fight og i spil til truppen, der onsdag morgen kl. 8 flyver til Moskva.

"Det har været særlig hårdt at sidde ude her, hvor holdet har haft så svære tider. Så kribler det ekstra meget for at komme ind og hjælpe til, men nu er jeg i hvert fald blevet skaden kvit," fortæller Boilesen.

"Det siger sig selv, at humøret ikke er lige som i foråret, og det skal det heller ikke være, når vi ligger som vi gør. Så må vi tage de tæsk, der følger med fra fans og presse. Men indstillingen i truppen og i staben fejler intet og heller ikke troen på, at det nok skal vende, hvis vi bare bliver ved med at arbejde stenhårdt."

Anfører William Kvist supplerer: 

"Mange spørger os om mesterskabet er røget, men det er ikke et tema vi selv beskæftiger os med. Så længe det ikke er matematisk umuligt, afskriver vi det ikke, uanset sandsynligheden. Men lige nu handler det for os om at få rytme og kontinuitet i spillet og resultaterne - og om at blive i Top 6 i Superligaen. Og så er vi stadig også med i Europa League og pokalen, så der er stadig masser at kæmpe for."

Den næste opgave venter torsdag aften i Moskva, hvor der ventes temperaturer under frysepunktet til opgøret mod den russiske ligas øjeblikkelige tophold. Det ligger allerede fast, at Youssef Toutouh ikke tager med på turen efter den mindre forstrækning, der tvang ham ud i pausen i søndags.