Nicolai Boilesen og Viktor Fischer

Boile og Fischer: Vil blive ved med at jagte sejre 

Vi har taget syv sejre på stribe i mesterskabsspillet, og selvom guldet nu er i hus, så bliver vi ved med at jagte sejre, fortæller Nicolai Boilesen og Viktor Fischer.

I første omgang gælder det FC Midtjylland på søndag i Herning.

”Vi har et fairplay-ansvar over for ligaen og de andre hold i den forstand, at vi skal gå efter at vinde alle kampene. Og så har vi også ansvar over for fans, som kommer til kampene – både dem i Herning og Esbjerg og selvfølgelig også sæsonafslutningen mod FC Nordsjælland,” siger Nicolai Boilesen. 

”Vi har også et ansvar over for os selv. Vi kan blive ved med at slå rekorder, og vi kan blive ved med at bygge videre på den gode stime, vi er inde i. Så det går vi efter,” siger Boile.

Mange FCK’ere til Herning
Til søndagens kamp i Herning vil op mod 1000 københavnere være på plads, og netop fansene er med til at motivere Viktor Fischer.

”Vi skal finde motivationen i at vinde for fansene, for os selv og også for at jagte rekorder,” siger Fischer og uddyber. 

”Vi finder jo hele tiden motivation i at jagte sejre. Så nu finder vi motivationen i at tage til Herning for at vinde. Derefter skal vi til Esbjerg for at jagte en sejr. Og det samme til sidst hjemme mod FC Nordsjælland,” siger han.

>> Skal du til Herning? Find praktisk information

>> Kom med til GULDFESTEN i Telia Parken – find din plads