William Bøving

Bøving klar til europæisk aften i Parken: Glæder mig sindssygt meget

18-årige William Bøving kan spille sin bare anden europæiske kamp på hjemmebane mod Lincoln Red Imps, og den unge kantspiller ser frem til kampen torsdag aften kl. 21.00.

"Jeg glæder mig sindssygt meget. En europæisk aften i Parken er altid noget særligt, og det bliver det helt sikkert også mod Lincoln foran alle vores fans. Jeg kom ind i kampen mod Plovdiv i kvalifikationen i august og det var bare fedt at opleve den atmosfære og stemning, så jeg glæder mig rigtig meget til at spille sådan en europæisk kamp i Parken, hvis jeg ellers får chancen igen," siger William Bøving.

Mens løverne vandt 3-1 i Slovakiet i første runde af gruppespillet, tabte modstanderne fra Gibraltar deres første opgør. Og Bøving har blikket rettet mod tre point mere til samlingen.

"Jeg ved ikke alverden om dem, men jeg så at PAOK slog dem 2-0 i første runde. Men vi har fokus på os selv og vores egen præstation. Vi ved, hvad det kræver og hvad, vi skal ud og levere for at få en sejr. Vi skal sætte os på kampen fra første fløjt, og vise, hvem der på hjemmebane og fortsætte de gode takter fra i søndags i Farum," siger William Bøving og fortsætter:

"Vi skal holde tempoet højt hele vejen igennem og presse dem så meget som muligt. Man kan godt forestille sig, at de kommer til at stå lavt, og derfor skal vi løbe for hinanden, udfordre og bevæge bolden gennem kæderne," lyder opskriften på endnu en sejr i gruppespillet.

Kampen i Parken sparkes igang kl. 21.00 og kan ses direkte på TV2 SPORT X, hvis du ikke har mulighed for at komme på stadion - der er ellers adgang til alle tre hjemmekampe i gruppespillet for bare 299,-!

>> Få gruppespilspakke med alle tre hjemmekampe i Europa for kun 299,-!