Jubel efter scoring

Spillerreaktioner: Det vigtigste var dagens sejr

Kevin Diks
Vi vinder, også selvom vi måske ikke spiller vores bedste kampe, men det vigtigste var, at vi fik en sejr i dag – og at vi nu har seks point efter to kampe. Efter vores hurtige mål traf vi nogle forkerte beslutninger, vi mistede koncentrationen en smule – og vi skulle nok have klaret os meget bedre. 

Hvad angår min start i F.C. København, så var jeg jo på bænken til at starte med, jeg arbejdede hårdt for at komme i form, men har jo fået en fantastisk start – dog arbejder jeg stadig på de ting, der ikke er så gode. Men fin start med både mål og assists. Ja, sidste uge var ikke så god, men nu har vi vundet to kampe i træk – og vi skal bare blive ved med at arbejde sammen som et hold.
 

Nicolai Boilesen
Jeg synes vi har snakket rigeligt om ”de fire dage”. Det var ikke godt nok, vi spillede ikke op til niveau mod FC Midtjylland og kampen onsdag var en mental skandale. Men jeg synes også, at vi i de sidste to kampe har vist mental robusthed, viljestyrke og karakter, fx ved at tage op til et svært sted at spille – og så gøre det så godt som vi gjorde mod FC Nordsjælland. De spillede frit, de har dygtige individualister og der var pres på vores skuldre. Men vi løste det godt. 

I dag var måske ikke så poleret, men det var godt nok og nu har vi max point efter to kampe. Når man scorer efter fire minutter, forventer alle nok en storsejr, men alt kører jo ikke som smurt hver gang, og vi skulle være tålmodige. Men vi er tilfredse med, at vi efter kampene i sidste uge er kommet godt igen med en udesejr over FC Nordsjælland og så en fortjent sejr i dag. Det var jo ikke nemt, når der var 20 mand på den ene banehalvdel, og det er jo ikke længere normalt, at man fx vinder 5-0 over Sivasspor. Men vi vandt komfortabelt og vi ligger nu nummer et i gruppen.

Der er da en kæmpe forskel på at slutte som 1'er i gruppen, set i forhold til, hvem man skal møde og om man kan springe to kampe over, så vi går benhårdt efter gruppens 1. plads, men først og fremmest skal vi jo videre fra gruppen. Men vi er kommet godt i gang, det ser godt ud, og så var det jo også godt for os, at andre spillede uafgjort i dag.
 

Jens Stage
Vi skulle ikke undervurdere dem – og det synes jeg heller ikke vi gjorde. Vi kom godt ud, vi satte os på kampen og kom også tidligt foran. Derefter var det lidt sådan, at vi ikke helt kunne indfinde os på, at vi havde bolden så meget – men vi vidste også, at de gode perioder nok skulle komme. Og så synes jeg, at vi spillede en god 2.halvleg, hvor vi også fik lukket kampen. 

Vi har aftaler i truppen, så fx når vi ikke spiller så godt, når chancerne ikke kommer på samlebånd, så skal vi stå sammen. Det gjorde vi, dog lykkedes alt ikke defensivt, for vi lukkede jo et mål ind.