Ben Rosen

Ben Rosen stopper i FCK

F.C. Københavns fysiske træner Ben Rosen stopper efter to sæsoner i klubben. Det sker efter gensidig aftale, da begge parter ønsker at prøve andre veje:

”Ben er en super fyr og en kapacitet på sit felt. Vi har gennem noget tid haft nogle snakke frem og tilbage om fremtiden, og vi er blevet enige om, at det for begge parter er et godt tidspunkt at prøve noget nyt," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Vi glæder os over, at Ben slutter på toppen med et mesterskab, som han har haft sin andel i. Vi siger tak for hans indsats med den største respekt, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden."

Ben Rosen kom til FCK fra et tilsvarende job i Malmö og ser tilbage på tiden i København med glæde:

”Jeg har haft det virkelig godt i FCK og haft nogle store oplevelser her, ikke mindst med det mesterskab, vi fik sikret," siger Ben Rosen.

"Jeg har arbejdet sammen med fantastiske spillere og en virkelig dygtig stab, men PC og jeg har haft nogle gode snakke, og vi vil begge gerne prøve noget andet nu. Jeg er taknemmelig for min tid i klubben og kommer helt sikkert til også at følge den i fremtiden,” siger Ben Rosen.

Arbejdet med at finde en afløser for Ben Rosen er begyndt, og resultatet bliver meldt ud, når processen er færdiggjort.