Backe: - Man spiller for at vinde titlerDBU holdt her til eftermiddag et pressemøde som optakt til DONG Cup Finalen på torsdag mellem F.C. Københavns og OB. Til stede var Hans Backe, Christian Lønstrup, Christian Poulsen samt OBs Troels Bech, Karim Zaza og Michael Hemmingsen.

Troels Bech så frem mod finalen og tog blandt andet udgangspunkt i et flot OB-forår:

- Vi har et hold der kan matche alle. Selvom vi tabte 4-0 sidste gang vi mødte FCK, så har vi altså spillet mange tætte kampe. Vi møder Danmarks bedste hold i Pokalfinalen og undervejs har vi mødt de stærkeste hold vi kunne møde, så vi er klar til at yde den indsats der skal til?Og så håber jeg på godt vejr.

Hans Backe så ligeledes frem mod kampen og kom med følgende kommentar:

- Vi glæder os. Vi har en spændende halvanden uge med pokalfinale og DM-afgørelse. Jeg har aldrig vundet en pokalfinale og håber på at det bliver denne gang. Vi er ubesejret i foråret og har kun en tvivlsom til kampen - det er Morten Bisgaard. Man spiller for at vinde titler.

Michael Hemmingsen supplerede Troels Bech:

- Jamen jeg er enig med Troels (Bech, red.). Vi glæder os og der er optimisme i truppen. Vi håber og tror at vi kan gøre en god figur og hente pokalen hjem til os.

Karim Zaza, tidligere FCK-målmand og nuværende OB-keeper, fortsatte:

- Vi tror på det. Vi skal revanchere os fra nederlaget sidst vi var her. Stemningen hos os har i hele ugen været godt og alle ser frem mod torsdagens kamp.Christian Lønstrup kunne berette om følgende fra FCK-lejren:

- Vi er favoritter - det er der jo ikke noget nyt i. Alle er klar over, at dette kan blive kulminationen på den bedste uge i FCKs historie. Jeg føler ikke vi er presset. Jeg ser bare frem mod at vi kan vinde det hele.

Christian Poulsen kom med den afsluttende kommentar:

- Alle de andre har jo sagt det meste. Jeg glæder mig til de mange tilskuere og den gode stemning.