Khouma Babacar

Babacar nærmer sig 100 %

Kort før sæsonafslutningen mod AaB fortalte vi, at Babacar havde spillet med smerter en måneds tid og derfor skulle gennemgå en operation. Den forløb planmæssigt, og i løbet af træningslejren har han dagligt knoklet for at blive helt klar igen.

”Jeg træner fuldt med nu, men jeg er endnu ikke helt på 100 %, så det arbejder jeg hårdt på hver dag.”

Det fortalte Babacar efter fredagens træning, som var truppens sidste i Holland inden hjemrejsen til København efter lørdagens Brugge-kamp.

”Det er dejligt at træne sammen med holdet igen, for det er altid svært og bliver også lidt kedeligt, når man ikke kan være med ude på banen. Men det er gået fint, og nu håber jeg, det bliver ved med at gå godt, så jeg snart er helt tilbage.”

”Det har været fint hernede i Holland, hvor vi har haft gode træningsforhold på gode baner, men jeg glæder mig selvfølgelig også til at spille kampe. Måske kan jeg få noget spilletid allerede i morgen mod Brugge.”

Khouma Babacar


Bortset fra sæsonafslutningen mod AaB var Babacar på banen i alle forårets Superligakampe, seks fra start og otte som indskifter, og det blev til tre mål, hvor især ét var vigtigt.

”Jeg er angriber, og jeg går på banen hver gang for at score mål. Sådan har det været i hele min karriere, og det er er også det, jeg arbejder for hver dag. Jeg ville selvfølgelig gerne have scoret endnu flere mål, og selv om mit mål ude mod Midtjylland var vigtigt, så er alle kampe vigtige at vinde,” understreger den 29-årige senegaleser.

”Det vigtigste var, at vi vandt mesterskabet, og nu glæder jeg mig bare til, at jeg er helt klar, og til at vi kommer i gang igen. Vi skal ud og forsvare titlen, og så skal vi gøre alt hvad vi kan for også at komme i Champions League-gruppespillet.”

”Heldigvis er der kun en uges tid til, at vi igen skal ind i Parken og møde fansene. Deres støtte til os var fantastisk i sidste sæson, og med alle de sæsonkort der er solgt, bliver den forhåbentlig endnu større!” slutter Khouma Babacar.

>> Find din plads til sæsonpremieren her