Både statistikken og vejrudsigten ser fin ud

Det har været tæt på flere gange, men SønderjyskE har endnu aldrig slået løverne i Superligaen. Så statistikken ser fin ud, og det gør vejrudsigten også - for en gangs skyld, fristes man til at sige. Uden at vi har konkret statistik på den del, har det tit regnet, når vi spiller i Haderslev. Men i dag forudser DMI solskin hele dagen! Med temperaturer omkring 2-3 grader og en pæn vind, er det dog nok en god ide at klæde sig varmt på...

Vores kampe mod SønderjyskE i Superligaen

Kampe V U T Målscore
Ialt 35 26 9 0 78-26
Hjemme 15 13 2 0 41-8
Ude 20 13 7 0 37-18

Fem af de i alt 104 mål har været selvmål, og alle er lavet af SønderjyskE: Anders Østli 2, Michael Christensen, Lasse Vibe og Jacob Stolberg.

Senest vandt vi 3-2 i Telia Parken. Kasper Kusk bragte os foran 1-0 midt i 1. halvleg, men på tre gode sønderjyske minutter efter pausen kom de foran. Heldigvis svarede vi igen i de sidste 10 minutter, og to mål af Benjamin Verbic og Andrija Pavlovic sikrede en 3-2 sejr.

Facts før søndagens kamp

Pieros og Verbic har scoret syv Superligamål, men da Verbic har karantæne, kan Pieros snuppe førstepladsen alene

Vi har scoret syv af vores 26 Superliga-mål i det sidste kvarter, men generelt er målene i vores kampe jævnt fordelt på 1. og 2. halvleg. Vores hedder 12 hhv. 14, og modstandernes 9 hhv. 8.

Vi har ikke spillet Superliga den 19. november siden 1995, hvor det blev 2-2 mod Lyngby FC. Året før vandt vi 3-2 over Ikast på samme dato - en dramatisk affære, hvor begge hold sloges på livet løs for at komme med i slutspillet!

Galleri: SønderjyskE - F.C. København
Dame N'Doye er med 9 mål vores all-time topscorer mod SønderjyskE

SønderjyskE IF i denne Superligasæson
Senest vandt SønderjyskE 3-0 ude over OB og brød - med sæsonens tredje sejr - en stime på 10 Superligakampe uden sejr. Inden søndagens kampe er de nr. 10 med 15 point og har syv point op til TOP-6.

SønderjyskEs målscore er 23-23, og både deres og modstandernes mål er fordelt med 9 før og 14 efter pausen.

Topscorere:
Kees Luijckx: 5
Mikael Uhre: 4
Philip Zinckernagel og Christan 'Greko' Jakobsen: 3

Pagge med bolden...
Thomas Røll i aktion, da vi første gang spillede i Haderslev i foråret 2001 - inden klubben blev til "SønderjyskE"

Kehlet med mållinjedommere på søndag
Søndagens dommer er 37-årige Jakob Kehlet, og denne gang er der også mållinjedommere. Det peger i retning af, at Kehlet – i lighed med os – skal i europæisk aktion i næste uge.

Kehlet har dømt 161 Superligakampe, og vi har været med i 33. Senest i 10. spillerunde, hvor vi hjemme i Telia Parken vandt med 4-0 over Silkeborg IF.

Linjedommere: Lars Rix og Henrik Sønderby
Mållinjedommere: Michael Tykgaard og Jens Maae
4. dommer: Henrik Larsen