Audi Mobility Challenge: Københavns hurtigste i en Audi TT

Stephan Andersen, Mohamed Daramy og Mikkel Kaufmann er de tre spillere, som skal dyste i første episode af Audis Mobility Challenge. Det foregår på brodækket ved Skuespilhuset, når spillerne skal styre deres fjernstyrede racerbil forbi københavnerne og ned i den anden ende ved Ofelia Plads. Bedste tid vinder, men hvem af spillerne er bedst til at overføre deres daglige arbejde med mobilitet fra træningsbanen og videre over til brodækket ved Skuespilhuset. 

Følg med i Audi Mobility Challenge, hvor vi i tre episoder tester, hvordan spillerne begår sig, når det går ekstra stærkt, når der er knap så meget plads, og når det går voldsomt opad!

Læs mere om partnerskabet mellem Audi og F.C. København, som handler at skabe mere fokus på bæredygtighed og mobilitet i København.

Se med – og vind!
Første episode af Audi Mobility Challenge udkommer i morgen, fredag. Indtil da kan du se en trailer for episode 1 i toppen af artiklen. Du kan også deltage i konkurrencen herunder og vinde en Audi TT cup 2015 fjernstyret racerbil til en værdi af 2500 kr., der er signeret af vinderen.

Alle, der deltager i de tre konkurrencer, er også med i lodtrækningen af Audis hovedpræmie, en Audi e-tron til låns i 14 dage, samt en Audi Driving Experience køreoplevelse. Vi trækker lod om denne, når 3. og sidste episode er udkommet. Vinderen af hovedpræmien bliver kontaktet af Audi.