Att: Sæsonkortholdere og abonnenter - tjek jeres mail!

Som varslet i fredags, har vi nu sendt alle sæsonkortholdere og abonnenter en mail med vigtig information om adgang til de kommende tre hjemmekampe i Parken. Selvom det er med begrænset kapacitet, så glæder vi os til at byde velkommen til fans i Parken igen! 

Husk fristen!
For at komme i betragtning til billet til de kommende tre hjemmekampe, skal alle kortholdere og abonnenter bekræfte deres ønske om adgang via den mail, de har modtaget i dag, mandag. Dette skal gøres inden fristen, som er onsdag den 21. april kl. 10:00. 

Vi har behov for en hurtig tilbagemelding fra alle interesserede for bedst muligt kunne udnytte den begrænsede kapacitet og sikre, at vi har så få tomme sæder som overhovedet muligt på dagen.

I dagene efter fristen vil alle, der har ønsket adgang til de respektive kampe, modtage yderligere information om et evt. tilbud om billet.

Det er vigtigt at understrege, at ingen sæsonkortholdere eller abonnenter automatisk har adgang på nuværende tidspunkt, og kun når du som kortholdere/abonnent har bekræftet dine ønsker, kan du komme i betragtning til at modtage et tilbud om billet.

>> Læs mere om fordelingen af billetter til de kommende kampe HER

Har du brug for hjælp?
Har du udfordringer eller ikke modtaget mail fra os, beder vi dig først tjekke dit spamfilter. Ellers sidder Kundeservice klar til at hjælpe via kundeservice@fck.dk.