Antonsson: Vi kæmper hele kampen igennem

Antonsson: Vi kæmper hele kampen igennem

Morten Nordstrand: De sidste 30 minutter er jo nærmest spil til et mål

- Vi spiller rigtig godt de første 30 minutter, men får desværre ikke scoret, og så får de deres mål – og det sætter os lidt under pres. Vi kommer godt ud til 2. halvleg, og de sidste 30 minutter er jo nærmest spil til et mål. Jeg synes det er ærgerligt vi ikke vinder, for det havde vi fortjent.


William Kvist: Vi har jo før vundet ude

- Vi startede godt, men falder i kadence da Rosenborg kommer på 1-0. I 2. halvleg holder vi et godt pres, men det må nok erkendes at målet til 1-1 kommer lidt for sent, for jeg synes ikke rigtig vi er tæt på målet til 2-1. Det er nu dejligt at vi kan tage til Brugge med en chance for at gå videre, og vi har jo før vundet ude, så hvorfor ikke også denne gang?


Ulrik Laursen: Vi skal bare ned og give det en chance

- Vi har jo chancer til at vinde kampen, og får lagt et godt pres på Rosenborg. Der er flere dødbolde hvor vi er rigtig tæt på, blandt andet har jeg selv en god chance. De første ti minutter af 2. halvleg er lidt rodede, men herefter får vi lukket ned for dem. Jeg synes ikke de ville så meget, de har få chancer, og at de får 1-1 synes jeg ikke er fortjent. Nu skal vi til Brugge, og vi har jo spillet godt på udebane i UEFA Cuppen, så vi skal bare ned og give det en chance, og det ville jo være en fantastisk julegave hvis vi vandt dernede.


Mikael Antonsson: Vi kæmper hele kampen igennem

Det var cool nok at score, og det går bedre og bedre for mig. Det er godt at være tilbage, og jeg er glad for at få spilletid. Ulrik, Zanka og Larsson har jo gjort det godt, men jeg synes det går fint – dog ville jeg gerne have holdt nullet i dag ovenpå kampen mod AaB, for der gav vi for mange chancer væk. Desværre scorede Rosenborg, men sådan er det nu engang. Offensivt skaber vi chancerne, vi kæmper hele kampen igennem og får lagt tryk på Rosenborg – og så får vi så det sene, og fortjente, mål.


Thomas Kristensen: En halv meter forbi

- Jeg fik chancen, og prøvede at finde hullet, men ramte desværre en halv meter forbi. Men det er svært at få den forbi sådan en 8-9 mand der kommer farende, men det havde da været rigtig rart at se den gå ind.