Peter Ankersen

Ankersen før FCN: All in på tre point

Søndag kl. 16.00 venter den tredje kamp i Mesterskabsspillet, når FC Nordsjælland er modstander i Parken efter to FCK-sejre i de to første kampe.

Det er dog ikke bare os, der er kommet godt fra land i Mesterskabsspillet, FC Nordsjælland kommer også med to sejre over AGF og Randers FC, og holdet har faktisk ikke tabt de seneste ni kampe i 3F Superliga:

”Der er naturligt nok stort fokus på de øverste hold i tabellen, men FC Nordsjælland har vist stor stabilitet og ramt formen på et godt tidspunkt, og det skal vi selvfølgelig have respekt for, ligesom de har nogle spillere med store individuelle kvaliteter. Men vi spiller hjemme i Parken, og derfor er det som altid all in på at få de tre point for os. Vi har fået et godt afsæt med sejrene over Randers og Brøndby, men vi er ikke i mål spillemæssigt endnu. Vi har fundet en defensiv stabilitet og vores offensive spillere har store kvaliteter, men vi kan og skal stadig hæve overliggeren for vores præstationer set over hele kampene,” siger Peter Ankersen, der har været med fra start de to seneste opgør efter sin ankelskade:

”Jeg har en god følelse af, at vi er på rette vej, men vi skal være endnu mere dominerende i større perioder af kampene, og vi skal være bedre til at få lukket dem i de perioder, hvor vi har det overtag, vi skal have. Vi arbejder konstant på det, og jeg synes, at vi er på rette spor, men der er stadig masser af arbejde, før vi er der, hvor FCK skal være,” siger Peter Ankersen, der også selv er i gang med at bygge op mod topniveauet:

”Det har været super at komme i kamp igen og det er gået okay, synes jeg. Der er stadig noget kampform og timing, der ikke er helt på plads, men det kommer den kun gennem masser af arbejde og minutter på banen. Jeg er godt på vej, men der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at kunne bidrage endnu mere i de kommende kampe,” siger Peter Ankersen, der sammen med holdet ser frem til et intenst kampprogram med opgør mod FC Nordsjælland søndag, FC Midtjylland torsdag og AGF næste søndag:

”Mesterskabsspillet er fedt, fordi vi har de her interne kampe mod stærke modstandere, vi ligger tæt med i ligaen hele tiden. Der er stadig 24 point og spille om, og vi kommer 100 procent til at jagte hvert eneste af dem, så jeg glæder mig bare til at komme i gang,” slutter Peter Ankersen.

Du kan se kampen mod FC Nordsjælland på Canal 9 eller Discovery+ søndag med kickoff kl. 16.00.