Peter Ankersen

Ankersen før DERBY: Glæder os helt vildt

På søndag kan vi blive danske mestre med en sejr over Brøndby i det store DERBY. Vi forventer også et fyldt stadion og en kulisse på internationalt niveau. 

”Vi glæder os helt vildt, for vi ved, at det bliver en intens og stor kamp. Vi vil gerne afgøre mesterskabet så hurtigt som muligt, og nu har vi muligheden for at gøre det i en perfekt kulisse hjemme i København mod Brøndby. Det kan ikke blive meget bedre, og det giver os altid et løft med store tifoer og mange mennesker på stadion. Det oplevede vi senest mod FC Midtjylland, hvor der virkelig var tryk på fra tribunerne. Det håber jeg, at der kommer igen,” siger Peter Ankersen, der ser gode muligheder for at spillet guldet hjem til Hovedstaden på søndag. 

>> Vi forventer udsolgt til DERBY - få billetter tilbage 

”Vi har været rigtigt stærke her i slutspillet, hvor vi indtil videre har sat de andre på plads. Vi har et godt offensivt flow og ved, at vi kan skabe mange chancer, mens vi samtidig har lukket meget få mål ind. Det giver en god følelse på holdet, at vi har været så stabile og solide over lang tid, mens jeg også synes, at vi har får leveret nogle underholdende kampe,” siger Peter Ankersen.

Mulighed for fjerde DERBY-sejr i træk
Det bliver sæsonens fjerde DERBY, de tre første er endt med FCK sejr

”Jeg synes, at vi har været det bedste hold i alle tre kampe mod dem hidtil, og det forventer jeg også, at vi er på søndag. Når det er sagt, så er vi bevidste om, at det bliver en intens og lige kamp med masser af nærkampe og dueller. Jeg er dog overbevist om, at vi har både det bedste kollektiv og de stærkeste individualister, så jeg synes, at vi har gode chancer for at tage fjerde sejr på stribe mod dem. Det er helt sikkert det, vi går efter,” siger Peter Ankersen, der i øvrigt som eneste FCK´er har spillet samtlige 32 Superligakampe hidtil i sæsonen.

Det er sidste udkald, hvis du vil med til det store DERBY, som nærmer sig udsolgt.

>> Find din plads her