Fair play: 7 kort i 10 kampe

Anføreren: - Vi vil bringe smilet tilbage

På søndag er der igen 100 procent fokus på PARKENs flotte græsplæne og Byens Hold som jagter vigtige point for at fastholde presset på højtflyvende OB. Efter ti dage hvor alt andet end søndagens kamp er blevet diskuteret, er anfører Hjalte Nørregaard godt klar over betydningen af årets sidste SAS Liga-hjemmekamp. Specielt for FCK’s mange fans som tørster efter flere positive oplevelser frem til vinterpausen.

 

- Vi ved at vi kan være med til bringe smilet tilbage i klubben, hvis vi spiller op til vores bedste her i de sidste fire kampe og vi kan passende starte processen med tre point mod FCM på søndag, siger Hjalte som understreger at det altid er specielt at være involverede i kampen om medaljer og europæisk avancement.

 

- Vi er heldige at spille i en klub som F.C. København, hvor vi altid er med i topstriden, og vi ofte har muligheder for at teste os selv mod topeuropæiske modstandere. Vi har før vist – blandt andet i de europæiske kampe i slutningen af 2008 og i de afgørende kampe i maj - at vi spiller godt når vi er under pres, og vi præsterer bedst, når det virkelig gælder.

 

- Vi har haft et hektisk efterår, men nu er vi igen der hvor det er rigtig sjovt at være, og vi glæder os til spille de sidste fire kampe før vinterferien, siger anføreren med en smil.

 

God stemning
- Stemningen er god i truppen. Vi har for længst talt ud om den økonomisk situation i klubben og i sidste uge havde vi et møde med Flemming Østergaard og Dan Hammer og de sikrede os at klubbens fodboldambitioner er uændrede, så der har været fuld fokus på de kommende kampe og alt har været som det skulle være til træningen.

 

Hjalte er ikke meget for at snakke om torsdagens utrolig vigtige kamp mod CFR 1907 Cluj i PARKEN, men han er godt klar over at ”vi tager en kamp af gangen” er et mantra som vi har hørt før!

 

- Ja, vi skal første gå efter de tre point mod FC Midtjylland før vi bruger kræfter på Cluj, men vi ved at Ståle har tjek på vores modstandere og på mandag kan vi starte at tænk på UEFA Europa League – nu gælder det SAS Ligaen og tre point til kontoen!, slutter Hjalte.

 

Fredag trænede F.C. København i PARKEN. Nedenfor lidt billeder fra sessionen:

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotos: FCK.DK / Daniel Rommedahl