Andetholdet vandt!

Andetholdet fik sin fjerde sejr sejr i fem kampe, og er igen med i toppen af Danmarksseriens Kreds 2, efter en sejr lørdag eftermiddag over Måløv på Frederiksberg Stadion.

3-0: Mads Kjøller Westh (53)

Det var en ganske fortjent sejr, men nogle ret misvisende cifre, for Måløv havde en del chancer, som de ikke klarede at få scoret på.

Den første halve time gik uden de store begivenheder, udover en friløber til en Måløv-angriber, som Rune Pedersen gik ud og reddede flot. Ellers var spillet tilfældigt og uden åbne chancer af betydning.

Det første mål kom efter et kvarter, og det var et selvmål - et meget flot selvmål, endda. Thomas Kjærbye rykkede fri i højre side og lagde bolden højt ind over, hvor Måløvs back Sven Silassen sprang tilbage og headede bolden i en smuk bue udenom sin egen målmand.

Få minutter efter var det tæt på 2-0, da Mads Kjøller Westh løb på en dyb bold fra Donatas og skød på stolpen.

Det andet mål kom efter en ny katastrofe i Måløv-forsvaret, hvor der blev lagt for kort tilbage til målmanden. Thomas Kjærbye kom imellem og scorede derefter sikkert i det tomme mål.

Samme Kjærbye sluttede halvlegen af med at tordne et langskud over mål.

Fem minutter inde i anden halvleg havde Måløv allerede haft to store chancer, hvor Rune Pedersen havde reddet den første med en smuk refleksredning, og den anden var endt ved siden af mål.

Så afgjorde FCK2 i stedet kampen, da Lars Stage spillede en dyb bold til baglinien; her afleverede Donatas højt ind foran mål, og på midten var Westh fri til at heade det tredie mål ind.

Siden slappede FCK2 af og slap Måløv ind i kampen. Resten af halvlegen havde Måløvspillerne en del fine chancer, men Rune havde en strålende dag og snuppede alt i overlegen stil, undtagen et flot direkte frispark, som knaldede på overliggeren. Rune Pedersen var set fra sidelinjen banens klart bedste spiller.