Alle mand klar

INDBYRDES OPGØR
F.C. København og B.93 har fire gange tidligere mødt hinanden, tre gange i Superliga-regi og en enkelt gang i DBU Pokalen.

Den enlige kamp i DBU Pokalen var i oktober 1997, og her lynede F.C. København med to hurtige scoringer – først scorede Peter Nielsen i det 3. minut og i det 10. minut gjorde Carsten Hemmingsen det til 2-0. Der blev ikke scoret yderligere, og dermed gik F.C. København videre i turneringen med en 2-0-sejr.

De tre Superligakampe blev alle spillet i 1998/99-sæsonen. Det første opgør endte 0-0 på Østerbro Stadion, mens F.C. København vandt de næste to opgør med henholdsvis 2-1 og 1-0. De tre FCK-træffere blev scoret af Todi Jónsson, Todi Jónsson og Thomas Thorninger.

OM DOMMERNE
Dommer: Anders Poulsen
Linjedommere: Daniel R. Krogstrup Nørgaard og Jesper Dahl

Oprindeligt skulle kampen være dømt af den 29-årige Jonas Hansen, men dommeren er blevet ændret til Anders Poulsen.

Anders Poulsen har tre gange tidligere dømt F.C. København i DBU Pokalen, og i alle tre tilfælde er F.C. København gået videre i turneringen.

5. marts 2015
F.C. København vs Randers FC 0-0 (FCK vinder 5-4 efter straffesparkskonkurrence)

30. oktober 2014
FC Roskilde vs F.C. København 2-3

25. september 2013
Hvidovre IF vs F.C. København 2-4

KARANTÆNE-INFORMATION
F.C. København fik ingen gule eller røde kort i 3. runde-kampen mod Jammerbugt FC, og der derfor ingen spillere i nærheden af en karantænedag.

Skulle F.C. København få et rødt kort i kampen mod B.93, skal en eventuel karantæne afsones i DBU Pokalen – under forudsætning af, at F.C. København vinder kampen. Får F.C. København et rødt kort og taber kampen, skal karantænen afsones i Alka Superligaen.

Gult kort giver 3 (mild forseelse), 4 (middel forseelse) eller 6 strafpoint (grov forseelse). Rødt efter to gule kort giver 13 point i tillæg. Direkte rødt giver 30 point i tillæg.

En spiller kommer i karantæne, når disse grænser passeres:
19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148…
Passeres mere end en grænse, giver det en spilledag for hver grænse der passeres.

DATOEN  1. MARTS
F.C. København har aldrig spillet en pokalkamp på datoen 1. marts. Der har dog spillet en enkelt Superligakamp på datoen, den blev desværre tabt 0-1 til OB i 2015 på et selvmål af Zanka i det 84. minut.