Alle gode gange fire?

F.C. KØBENHAVN VS OB
F.C. København har spillet 73 Superligakampe mod OB, og har vundet 33 af kampene. 23 kampe er sluttet uafgjort og 17 kampe er endt med sejr til OB. Målscoren i de 73 kampe er 106-81.

37 af de 73 Superligakampe mod OB har været på udebane. Her har F.C. København vundet 16 gange, spillet otte kampe uafgjort og 13 gange er det OB, der er løbet med sejren. Målscoren i de 37 udekampe er 47-46.

F.C. København seneste udekamp mod OB var den 8. maj 2016. Her scorede Federico Santander kampens eneste mål fem minutter før pausen. Den seneste hjemmekamp mod OB blev spillet i midten af september, og her så det meget længe ud til, at OB ville kunne tage hjemme med 0-0, men tre minutter før tid scorede Ludwig Augustinsson på straffespark og få øjeblikke efter lukkede og slukkede Andreas Cornelius opgøret med sin scoring til 2-0.

F.C. KØBENHAVNS SÆSON
I den forgangne weekend vandt F.C. København en sikker 2-0 sejr hjemme over Silkeborg IF, og med sejren og de tre point cementerede F.C. København 1. pladsen i Alka Superligaen.

F.C. København er noteret for 29 point efter 13 kampe, og har fået slået et hul på seks point ned til en gruppe på tre forfølgere, for Brøndby IF, FC Midtjylland og Randers FC ligger alle side om side med 23 point. Lyngby BK og SønderjyskE er de sidste to hold i top-6 med henholdsvis 21 og 20 point.

Med sejren over Silkeborg IF er F.C. København fortsat ubesejret. De 13 Superligakampe i denne sæson er endt med otte sejre og fem uafgjorte. Sejrene har været over Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0), AC Horsens (2-0), AGF (2-0) og Silkeborg IF (2-0). De fem uafgjorte kampe har været mod SønderjyskE (1-1), AaB (1-1), Brøndby IF (1-1), Randers FC (2-2) og Viborg FF (0-0).

F.C. København er – med otte styks i denne sæson – den klub i Superligaen med flest clean sheets.

Kampen mod OB var den første i anden halvdel af grundspillet. I de kommende to runder som skal F.C. København først på besøg hos FC Midtjylland og ugen efter tager vi imod SønderjyskE hjemme i Telia Parken.

F.C. Københavns 27 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 12 mål
1'-15' minut: 1 mål
16'-30' minut: 6 mål
31'-45' minut: 5 mål

2. halvleg: 15 mål
46'-60' minut: 3 mål
61'-75' minut: 7 mål
76'-90' minut: 5 mål

Fordeling på minuttal af de 6 mål der er scoret mod F.C. København i Alka Superligaen:
1. halvleg: 3 mål
1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 1 mål

2. halvleg: 3 mål
46'-60' minut: 1 mål
61'-75' minut: 2 mål
76'-90' minut: 0 mål

3 mål, Rasmus Falk

De resterende syv mål er fordelt på fire FCK-spillere samt en midtjysk målmand.

OB’S SÆSON
Indtil videre har denne sæson ikke været specielt god for OB. De var godt nok ubesejrede i de første fire spillerunder, men da de heller vandt i de fire kampe, blev der blot indsat fire point efter lutter uafgjorte. I sæsonens femte kamp vandt OB med 3-1 over FC Nordsjælland, og herefter gik det helt i stå for fynboerne.

I de efterfølgende seks spillerunder tabte OB seks gange, og i de sidste fem af kampene, måtte OB endda gå fra banen uden at have scoret. OB kom til sidst ud af mål- og pointkrisen, det skete da de i 12. spillerunde vandt med 2-1 over AGF. Et eventuelt fynsk håb om, at sejren over AGF var et vendepunkt, blev dog punkteret med endnu et nederlag i sidste weekend, denne gang 0-3 til Randers FC.

Dermed må OB konstatere, at de efter 13 kampe blot har vundet to kampe, spillet fire kampe uafgjort og tabt syv kampe. Det giver 10 point, og placerer OB næstsidst i Superligaen, blot to point over Esbjerg fB på Superligaens sidsteplads.

1. halvleg: 5 mål
1'-15' minut: 3 mål
16'-30' minut: 0 mål
31'-45' minut: 2 mål

2. halvleg: 6 mål
61'-75' minut: 1 mål
76'-90' minut: 2 mål

Fordeling på minuttal af de 20 mål der er scoret mod OB i Alka Superligaen:
1. halvleg: 9 mål
1'-15' minut: 4 mål
31'-45' minut: 3 mål

2. halvleg: 11 mål
46'-60' minut: 2 mål
76'-90' minut: 7 mål