Alle enige om et flot comeback

Uros Matic
”Det var en godt comeback af os i dag, vi viser virkelig ”team spirit”. Nu gælder det om at fortsætte med dette spil – og holde et højt niveau i efterårets sidste kampe. Det var selvfølgelig også godt at få scoret, og det efter en flot assist fra Thomsen, der i den grad leverede et flot indhop og et par gode assists”.

Nicolaj Thomsen
”Det var dejligt at kunne bidrage til holdet succes med et par assist, om end de faldt på et tidspunkt, hvor kampen jo var lukket. Men jeg synes vi viser stor moral og leverer en flot præstation ved at vende 0-1 til en 5-1 sejr”.

Robin Olsen
”Vi spiller en god 1. halvleg, selvom vi ikke få scoret. Vi fortsætter i 2. halvleg, men desværre kommer de så foran på deres første chance. Men jeg havde nu en følelse af, at den her kamp kunne vi sagtens vende – og det må man sige vi gjorde. Så jeg er stolt over, at drengene hiver en 5-1 sejr i land”.

Carlos Zeca
”Vi viser karakter ved at levere et flot comeback. Jeg synes spillerne i dag viser hvad vi kan, og nu skal vi fortsætte på denne måde – også når vi spiller på udebane. Tak til vores fans for støtten, de var med os hele vejen i dag, også da vi kom bagud 0-1, så en stor tak til dem for deres præstation på lægterne”.

Martin Pusic
”Vi spiller en god kamp, men vi skulle nok også have scoret et par mål i 1. halvleg. Men i 2. halvleg viser vi styrken, og selvom vi kommer bagud, får vi vendt det – og jeg er da glad for, at jeg med min præstation var med til at vende kampen til vores fordel".