Alfred Johansson

Alfred Johansson: "Vi tager herned for at vinde"

Med mindst uafgjort er U19 sikre på at vinde UEFA Youth League puljen, mens FC Bayern skal bruge en sejr for allerede i denne runde at sikre avancement fra gruppen. Ellers har tyskerne også chancen i sidste spillerunde, hvor de skal til Manchester, mens vi tager imod Galatasaray.

Vi spurgte cheftræner Alfred Johansson, om tabellen betyder noget for hans tilgang til kampen.

"Nej," lød det korte svar, inden Alfred uddybede lidt.

"Vi tager herned for at vinde uanset hvad, for det er vores tilgang. Men står vi med et resultat de sidste ti minutter, så kan det godt være, at vi skal være lidt kloge," tilføjede han.

"Men udgangspunktet er bestemt ikke, at vi tager herned for at forsvare et point, men for at angribe kampen, som vi plejer. Det er det, vi har haft størst succes med hidtil."

"Vi spillede rigtig godt mod Bayern sidst, da vi mødtes i Danmark. Vi dominerede hovedparten af den kamp, undtagen lige en kort periode til sidst, hvor de kom på 2-2, inden Sahsah scorede sejrsmålet til 3-2."

"Og jeg synes kun, at vi er blevet bedre siden den kamp, og vi har lært noget af de kampe, vi spillede og er blevet mere stabile. Vores defensiv er rigtig, rigtig stærk, både når vi forsvarer os på egen halvdel, og når vi presser på modstanderens halvdel. På det punkt har der været en stor udvikling i holdet."

"Offensivt har vi også været rigtigt gode, og vi skaber mange chancer og scorer også mange mål. I lørdags mod Horsens vandt vi dog kun 1-0, men vi skabte mange chancer i 1. halvleg og manglede bare at udnytte dem, men i de andre kampe har det set rigtig godt ud."

"Da vi spillede hjemme mod Manchester United havde vi en xG på over 4,0, så selv om vi først udlignede til 2-2 til allersidst, så vi skaber det, der skal til, og så handler det bare om at udnytte de chancer, vi får."

>> Se matchfacts og kampbilleder fra de tidligere gruppekampe

Trupstatus
I den trup på 20 spillere, som vi offentliggjorde i går, er ungarske Tamás Szücs ikke aktuel, da han fortsat døjer med en skade, så han er blot med i München for at være tæt på holdet. Der må til Youth League-kampene være syv spillere på bænken, så en enkelt skal sorteres fra i løbet af dagen.

"Der er også et par andre spillere, der har lidt småproblemer, men vi stiller under alle omstændigheder et stærkt hold, både fra start og når vi slutter kampen," forsikrede Alfred Johansson fra U19-lejren, hvor han igen har Victor Froholdt til rådighed, efter at han til United-hjemmekampen var med i A-holdets trup.

>> Se truppen her

Livestream
Du kan se kampen direkte i vores app og på tv.fck.dk her.

Det kræver et FCK+ abonnement, som er inkluderet hvis du har sæsonkort eller abonnement. Ellers kan du læse mere her om, hvordan du tilkøber det.