Jens Stage

AGF tog 2. pladsen med 4-2-sejr

AGF vandt aftenens duel om 2. pladsen med 4-2 efter 2-1 ved pausen.

De første 20 minutter bød på et nærgående langskud af Daramy og ellers ikke de store chancer, men herefter slog AGF til ved først givne lejlighed, da Kevin Diks headede et hjørne i nettet.

Det gav gæsterne selvtillid, og mens vi ledte efter vores spil, så dominerede de det næste kvarter og kom også på 2-0, da vores offsidefælde glippede og Jakob Ankersen passerede Kalle.

Jens Stage tre minutter før pausen, da han opsnappede et halvclearet indlæg Bengtsson-indlæg midt i feltet og bankede bolden ind bag Eskelinen. Men håbet om et comeback blev igen sat på en hård prøve syv minutter efter pausen, da Casper Højer øgede til 3-1 på et langskud, som Kalle Johnsson kom for sent ned til.

Vi fik dog nyt håb med en halv time igen, da Jonas Wind reducerede på straffe begået mod Bartolec. Bartolec var kort forinden kommet på banen sammen med Papagiannopoulos og Mudrazija ind for Varela, Stage og Kaufmann, hvor vi gik over til at spille mere offensivt.

Det blev dog igen AGF, der fik det næste mål, da Patrick Mortensen headede en dødbold ind med et kvarter igen, og siden formåede vi ikke igen at kæmpe os tilbage. Dermed ligger århusianerne nr. 2, et point foran os, inden de to sidste spillerunder.