adidas & F.C. København Home Jersey 23/24

Se den nye adidas hjemmebanetrøje for 2023/24-sæsonen.

Vi kigger frem mod en ny og spændende sæson med The Double i bagagen – og med tre stjerner på brystet af den nye adidas Home Jersey 23/24.

Klassiske farver i spil
Den nye trøje, der lige nu kan findes i FCK Fanshop og på fckfanshop.dk, er som altid primært hvid. Foruden den hvide base har trøjen en markant sort, rund krave samt blå striber på ærmer og siden af trøjen.

Trøjen er den første med adidas’ nye logo, der vil gå igen fremover på diverse trøjer. Foruden adidas’ logo har trøjen Carlsbergs logo på ærmet samt et blåt Unibet-logo på fronten. Unibet som også vil være på brystet af løverne i den kommende sæson, efter de har benyttet deres option på yderligere et år som Main Partner. I nakken har trøjen det genkendelige københavnske våbenskjold med sætningen ’Vi er København’ under sig.

>> Se nærmere på trøjen og shop her

Trøjen med de tre stjerner
Den nye trøje bliver den første i rækken med tre stjerner over vores logo, der symboliserer vores 15 danske mesterskaber – 5 for hver stjerne.

En tredje stjerne, der blev fejret med manér i juni 2023, hvor vi på bagkant af den 9. pokaltitel ligeledes kunne fejre det 15. mesterskab og dermed The Double 2023.

Designet af adidas
Trøjen er designet af adidas, som med dette års design gerne ville appellere til kernen af FCK-fans med et helt klassisk design:

”Målet med hjemmebanesættet var at appellere til kernen af F.C. Københavnerne," fortæller Neil Mcdonald, GTM Manager hos adidas Football.

"Gennem klubbens historie har trøjerne haft en hvid base med blå og sorte detaljer. Målet var at fokusere på disse traditionelle klubfarver i et enkelt design og give den rette opmærksomhed til de 3 stjerner, der stolt sidder over klubbens logo for første gang”.

 

Find trøjen i FCK Fanshop
Den nye trøje kan nu købes i FCK Fanshop i Parken samt på fckfanshop.dk. Er du sæsonkortholder, abonnent eller FCK+ abonnent, så husk dine 10% rabat.

Voksentrøjerne koster i år 749,- kroner, mens børnetrøjerne fortsat koster 549,- kroner. Spillertryk (ex. specialtryk) koster 100,- kroner.

Trøjen fås til både herrer, kvinder og børn i følgende størrelser:

  • Voksen-model fra XS-XXXL
  • Kvinde-model fra XXS-XXL
  • Børne-model fra 8 år-14 år
  • Mini-kit fra 1-6 år (lander i august)

>> Køb din trøje her