1-0 sejr over SønderjyskE

Abdellaoue bag reserveholds-sejr

F.C. Københavns hold i Reserveligaens pulje 2 spillede i dag topkamp på Monjasa Park i Fredericia. Og der var tre point til tabellen, der samtidig sikrer F.C. København 1. pladsen. Kampen endte 0-1, og målet blev sat ind af reserveholdets topscorer Mustafa Abdellaoue.

Det var helt fortjent, at reserveholdet i dag kunne gå fra banen i Monjasa Park med en sejr. F.C. København havde i 1. halvleg to skud på overliggeren. Først var det Pape Pate Diouf efter 18 minutter, der trykkede af, og blot syv minutter senere var det så Martin Vingaards tur til at teste træværket.

Hjemmeholdet var dog ikke uden bid i den anden ende, og F.C. Københavns Kim Christensen sørgede med to gode redninger, hvor jyderne var alene igennem mod den rutinerede keeper, for, at stillingen var 0-0 ved pausen.

Fra 2. halvlegs begyndelse blev Andreas Cornelius skiftet ind, og han skulle senere spille en væsentlig rolle i kampens eneste scoring. I første omgang var det dog Kim Christensen, som i det 62. minut tiltrak sig de fremmødte tilskueres opmærksomhed med en fantastisk redning fra klods hold på et FC Fredericia-hovedstød. En redning i stil med den som Petr Cech præsterede i weekendens FA Cup-finale.

Otte minutter senere lagde Morten Nordstrand bolden til Andreas Cornelius, som med en fin afslutning fremtvang en ripost fra Fredericias keeper, som Reserveligaens topscorer i pulje 2 (6 mål) Mustafa Abdellaoue havde let ved sparke det sidste stykke ind over målstregen.

I kampens døende minutter var der chancer til begge hold, men ingen afslutningerne gik i mål, og opgøret sluttede derfor 0-1.

Mandag den 7. maj 2012, kl. 14.00 på Monjasa Park. Reserveliga.

FC FREDERICIA-F.C. KØBENHAVN 0-1 (0-0)

72.: 0-1 Mustafa Abdellaoue

Kim Christensen - Christian Gamboa, Christoffer Remmer, Mathias Zanka Jørgensen (72.: Oscar Pedersen), Mads Aaquist (46.: Mads Nordam) - Martin Vingaard, Youssef Toutouh, Mikkel Wohlgemuth (46.: Andreas Cornelius), Pape Pate Diouf - Mustafa Abdellaoue, Morten Nordstrand

Ikke benyttet: Aris Vaporakis, Tim Risvig og Danny Amankwaa